ΑΓΙΟΣ ΙΟΥΔΑΣ ΘΑΔΔΑΙΟΣ: Ο Πανηγυρικός ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ τώρα live streaming - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων - Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 19.00 - Οι Άγιοι Πάντες. Ο Άγιος Ιούδας ο Αδελφόθεος ο Θαδδαίος.

Εκκλησία Live – Εσπερινός Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου Ζωντανά. Πανηγυρικός Εσπερινός των Αγίων Πάντων και του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου του Θεαδέλφου – Ευλογία και Αγιασμός. Εσπερινός 18 Ιουνίου 2022 στις 19.00 το απόγευμα. Ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος και Αδελφόθεος. Κυριακή των Αγίων Πάντων.

ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ: Ακολουθία Πανηγυρικού Εσπερινού Αγίου Ιούδα του Αδελφόθεου του Θαδδαίου – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 19.00.

ΑΓΙΟΣ ΙΟΥΔΑΣ ΘΑΔΔΑΙΟΣ: Ο Πανηγυρικός ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ τώρα live streaming – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 19.00 – Οι Άγιοι Πάντες. Ο Άγιος Ιούδας ο Αδελφόθεος ο Θαδδαίος.

ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ
ΑΓΙΟΣ ΙΟΥΔΑΣ ΘΑΔΔΑΙΟΣ
ΕΟΡΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας του Σαββάτου 18 Ιουνίου 2022 της εορτής εσπερινού της Κυριακής των Αγίων Πάντων με την παράκληση του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου και τον Πανηγυρικό Εσπερινό live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 19.00
ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ Εσπερινός. Πανηγυρικός ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ της εορτής του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου του Αδελφόθεου – Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 – Ώρα 19.00 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Παράκληση και Εσπερινός Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Αγιοσ Ιουδασ
Αγιοσ Ιουδασ Θαδδαιοσ
Ιουδασ Θαδδαιοσ
Θαδδαιοσ
Αγιου Ιουδα Θαδδαιου
Ιουδα Θαδδαιου
Αγιοσ Ιουδασ Αδελφόθεοσ
Αγιου Ιουδα Αδελφοθεου
Εσπερινοσ
Παρακληση
18 Ιουνιου
19 Ιουνιου
Божественная литургия
divine liturgy

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 14 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.