ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες εβδομάδες μετά τις αποκαλύψεις του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE για την σκανδαλώδη αλλαγή παρόχων ενέργειας σε Ναούς ανά την επικράτεια κατ εντολήν Μητροπόλεων και με τη διαμεσολάβηση καταδικασθέντος για κακουργήματα νυν Ιερέα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο π. Δ. Φ εκτός από τη Μητρόπολη Νεαπόλεως, πλησίασε τις Μητροπολεις: Αιτωλίας, Άρτης, Καστοριάς, Λαρίσης και Σιατίστης.

Ηδη από τον περασμένο Φεβρουάριο η elpedison μέσα από διαδικασίες μυστήριες και όχι διαφανείς πλησίασε ιερές Μητροπόλεις και ξεκίνησαν μαζικές αλλαγές παρόχων ιερών ναών.

Μια μητρόπολη από αυτές είναι η Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως. Παρόλο που οι energy, Ηρων και Ζενύθ δώσανε προσφορές και ειδικά η energy πολύ χαμηλές τιμές κατά παράξενο τρόπο δίχως διαγωνισμό επέλεξαν την elpedison.

Οι μητροπόλεις μαζικά ζητάνε από κάθε ιερέα τον τελευταίο λογαριασμό της Δεη και μόνες τους προχωράνε στην αλλαγή του παρόχου στην elpedison.

Οι περισσότεροι ναοί έχουν και ηλεκτρικό ρεύμα και αέριο οπότε σκεφτείτε τον τεράστιο τζίρο που πάει στην elpedison μια εταιρεία στην ουσια Ιταλική από ότι δείχνουν οι ισολογισμοί.

Οι αποφάσεις ελήφθησαν δίχως να ζητήσουν επίσημα κλειστές προσφορές δημόσια η κάθε Μητρόπολη με τη φερόμενη διαμεσολάβηση του εκ Ρουμανίας χειροτονηθέντος π Δ.Φ.

Η συνεχεια στο άρθρο Καταδικασθείς για κακουργήματα εμπλέκει την Εκκλησία στο σκάνδαλο των παρόχων ενέργειας

Καραγιάννης Ανδρέας
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.