Την Πέμπτη 16 Μαΐου 2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας προεξήρχε της βραδινής Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Παλαιοκάστρου, η οποία τελέσθηκε προς ενίσχυση και βοήθεια των μαθητών που δίνουν προαγωγικές, απολυτήριες, ενδοσχολικές και πανελλήνιες εξετάσεις στα Γυμνάσια και Λύκεια όλης της χώρας.

Ο Σεβασμιώτατος στο σύντομο κήρυγμά του προς τους μαθητές, οι οποίοι κατέκλυσαν τον Ιερό Ναό και κοινώνησαν των Αχράντων Μυστηρίων, αναφέρθηκε στη δύναμη της πίστεως και της προσευχής, οι οποίες σε συνδυασμό με την καλή προετοιμασία των υποψηφίων, την βοήθεια των καθηγητών και την υποστήριξη των γονέων τους, επιφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα στις εξετάσεις.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος, αφού ανέγνωσε την ειδική ευχή για τους εξεταζόμενους μαθητές και ευχαρίστησε τον ιερέα της ενορίας για την πρωτοβουλία και την προετοιμασία της ευχαριστηριακής αυτής συνάξεως, ευχήθηκε σε όλους τους διαγωνιζομένους, στους οποίους προσέφερε ένα συμβολικό ενθύμιο ως ευλογία, καλή επιτυχία και το φως της Ανάστασης να πλημμυρίζει το νου και την καρδιά τους.


Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.