ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Ποιες είναι οι νέες προκηρύξεις ΑΣΕΠ, τι θα γίνει με την 5Κ/2019, πότε αναμένονται τα αποτελέσματα για το πρόγραμμα κοινωνικός τουρισμός του ΟΑΕΔ και ποιες είναι οι νέες προκηρύξεις ΑΣΕΠ.

Σε μια σειρά πληρωμών, συνολικού ποσού 11,5 εκατ. ευρώ σχετικά με την εκκαθάριση της Βιολογικής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας του έτους 2018 προχώρησε ο ΟΠΕΚΕΠΕ, το διάστημα από 5 έως 8 Ιουλίου, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ίδιου του οργανισμού.

Πληρώθηκαν περί τα 2 εκατ. ευρώ σε 1.809 δικαιούχους Βιολογικής Γεωργίας για το Μέτρο της διατήρησης και 2,1 εκατ. ευρώ σε 2.558 παραγωγούς για το Μέτρο της Μετατροπής και αντίστοιχα 4,57 εκατ. ευρώ για τη Βιολογική Κτηνοτροφία και το Μέτρο της Διατήρησης σε 1.148 δικαιούχους και 2,95 εκατ. ευρώ σε 1.601 κτηνοτρόφους για το Μέτρο της Μετατροπής.

Ενστάσεις και πληρωμές

Όπως αναφέρεται αρμοδίως από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, αναρτήθηκαν την Πέμπτη 11 Ιουλίου τα αποτελέσματα ελέγχων μέσω τηλεπισκόπησης στα πλαίσια της Συνδεδεμένης Ενίσχυσης για την καλλιέργεια Ρυζιού, της Συνδεδεμένης Ενίσχυσης για την Παράδοση Ροδάκινων προς χυμοποίηση, και της Ενίσχυσης για τη διατήρηση της καλλιέργειας αμπέλων στα Μικρά Νησιά Αιγαίου Πελάγους στην ηλεκτρονική εφαρμογή «Καρτέλα του Αγρότη» για τους γεωργούς που εμπίπτουν σε δείγμα ελέγχου.

Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ αναφέρει ότι η κοινοποίηση των αποτελεσμάτων ελέγχου πραγματοποιείται ηλεκτρονικά και θεωρείται ότι έχει νομίμως κοινοποιηθεί μετά την παρέλευση δέκα ημερών, από την ανάρτησή τους στο λογαριασμό του υπόχρεου στην ηλεκτρονική εφαρμογή «Καρτέλα του Αγρότη» στο πληροφοριακό σύστημα του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε..

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αποτελέσματα ελέγχου είναι απαραίτητη η είσοδος στην εφαρμογή «Καρτέλα Αγρότη» https://osdeopekepe.dikaiomata.gr/FarmersTab/#/login/.

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ 5Κ/2019

Αρχίζει αύριο Τρίτη, 16 Ιουλίου, η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στην προκήρυξη 5Κ/2019 του ΑΣΕΠ (υπ. Εθνικής Άμυνας). Η προθεσμία συμμετοχής στον διαγωνισμό λήγει στις 31 Ιουλίου, 14:00 το μεσημέρι.

Οι νέοι μόνιμοι υπάλληλοι θα προσληφθούν στο 401 ΓΣΝΑ και στο ΝΙΜΤΣ με την ηλεκτρονική διαδικασία επεξεργασίας διαγωνισμών της Ανεξάρτητης Αρχής.

Το ΑΣΕΠ – με την παραλαβή των ηλεκτρονικών αιτήσεων – δημιουργεί αμέσως πίνακα κατάταξης για όλους τους υποψηφίους με βάση τα όσα δήλωσαν στην αίτηση. Στην κορυφή αυτού του πίνακα είναι ο υποψήφιος με τα περισσότερα μόρια, τελευταίος αυτός με τα λιγότερ

Ο φάκελος με τα δικαιολογητικά (περιλαμβάνει προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλέιται ο υποψήφιος), θα υποβληθεί, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική ανακοίνωση του ΑΣΕΠ.

Κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ αποτελέσματα.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.