ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Οι συνδεδεµένες ενισχύσεις βρίσκονται στην αιχµή τους αυτή την περίοδο, αφενός για τους αγρότες που περιµένουν να πληρωθούν και αφετέρου για τον Οργανισµό Πληρωµών που καλείται να προχωρήσει τις διαδικασίες για τις έγκαιρες και µε τα λιγότερα δυνατά λάθη πιστώσεις.

ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Μάλιστα, το µεγάλο ενδιαφέρον του αγροτικού κόσµου αυτές τις µέρες, στο µέτωπο των πληρωµών, έχει να κάνει µε το βαµβάκι, δεδοµένου ότι αφορά ένα ποσό της τάξης των 175 εκατ. ευρώ.

Στα ανοιχτά µέτωπα και οι ενστάσεις της εξισωτικής αποζηµίωσης, µε την περιβόητη λίστα του ΕΦΚΑ µε τους συνταξιούχους, που άφησε εκτός πληρωµής αρκετές χιλιάδες δικαιούχων, να δείχνει να βασανίζει ακόµα τους αρµόδιους, που θα χρειαστούν -ως φαίνεται- αρκετό χρόνο για να διευθετήσουν το ζήτηµα.

Μέχρι 20 Μαρτίου παίζει η πίστωση της ειδικής ενίσχυσης βαµβακοπαραγωγών.

Οι συνδεδεµένες ενισχύσεις βρίσκονται στην αιχµή τους αυτή την περίοδο, αφενός για τους αγρότες που περιµένουν να πληρωθούν και αφετέρου για τον Οργανισµό Πληρωµών που καλείται να προχωρήσει τις διαδικασίες για τις έγκαιρες και µε τα λιγότερα δυνατά λάθη πιστώσεις.

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρωμές από 20 Μαρτίου- ΕΦΚΑ ασφαλιστικές εισφορές- ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΕΦΚΑ: Ασφαλισµένος ελεύθερος επαγγελµατίας που έχει πίσω του 30 έτη εργασίας και προγραµµατίζει να συνταξιοδοτηθεί σε µία 10ετία, δηλαδή το 2030, µπορεί να κερδίσει:

120 ευρώ τον µήνα επιπλέον αν ασφαλιστεί για 10 χρόνια στην 3η κλίµακα αντί της 2ης.

175 ευρώ τον µήνα επιπλέον αν ενταχθεί µία 10ετία στην 4η κατηγορία αντί της 2ης.

357 ευρώ τον µήνα επιπλέον αν ενταχθεί µία 10ετία στην 6η κατηγορία αντί της 2ης.

ένας ασφαλισµένος του πρώην ΟΑΕΕ, ο οποίος έχει πίσω του 20 έτη εργασίας και προγραµµατίζει να συνταξιοδοτηθεί µε 30 χρόνια ασφάλισης συνολικά, µπορεί να κερδίσει:

64 ευρώ τον µήνα επιπλέον αν ασφαλιστεί για 10 χρόνια στην 3η κλίµακα αντί της 2ης.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.