ΕΛΛΑΔΑ-ΝΕΑ: Μέσα στον Αύγουστο αναμένεται να γίνουν οι πρώτες τοποθετήσεις ανέργων στους φορείς στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας για 36.500 θέσεις σε Δήμους, Περιφέρειες, υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων

Κοινωφελής εργασία ΟΑΕΔ

Μέσα στον Αύγουστο αναμένεται να γίνουν οι πρώτες τοποθετήσεις ανέργων στους φορείς στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας για 36.500 θέσεις σε Δήμους, Περιφέρειες, υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων. Ο ΟΑΕΔ, έχοντας πλέον ολοκληρωθεί από τη Δευτέρα η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων, προχωρεί με γοργούς ρυθμούς την επεξεργασία των αιτήσεων προκειμένου να συνταχθεί ο προσωρινός πίνακας κατάταξης των ανέργων και στη συνέχεια ο οριστικός προκειμένου από τις αρχές του ερχόμενου μήνα, να γίνουν οι πρώτες τοποθετήσεις.

Θυμίζουμε πως τα κριτήρια που μπορούν να εξασφαλίσουν περισσότερα μόρια στους υποψηφίους είναι τα εξής:
-Χρόνος συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας του ανέργου και συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας του ή της συζύγου του με ανώτατο όριο τους 60 μήνες: Ένα μόριο για κάθε πλήρη μήνα. Ο αριθμός των μορίων για ανέργους αρχηγούς μονογονεϊκής οικογένειας διπλασιάζεται.
-Ετήσιο εισόδημα ατομικό ή οικογενειακό έτους 2018: Ατομικό ή οικογενειακό εισόδημα ύψους έως 7.000 ευρώ λαμβάνει 30 μόρια, μέχρι 10.000 ευρώ 25 μόρια έως 16.000 ευρώ λαμβάνει 20 μόρια και ατομικό ή οικογενειακό εισόδημα ύψους έως 26.000 ευρώ λαμβάνει 10 μόρια.
-Ηλικία: 15 μόρια για ανέργους ηλικίας από 18 έως 29 ετών, 25 μόρια για ανέργους 30-44 ετών, 35 μόρια για ανέργους ηλικίας 45 – 54 ετών και 55 ετών και άνω 45 μόρια.
– Αριθμός ανήλικων τέκνων: Για κάθε ανήλικο τέκνο (το οποίο δεν έχει συμπληρώσει το 18ο έτος ηλικίας), ο γονέας πριμοδοτείται με 10 μόρια.
-Δικαιούχοι του Κοινωνικού Επιδόματος Αλληλεγγύης 35 μόρια και ωφελούμενοι που δεν είχαν τοποθετηθεί σε ολοκληρωμένες ή υπό υλοποίηση δράσεις «ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ» της προγραμματικής περιόδου ΕΣΠΑ 2014-2020: 20 μόρια.
-Εντοπιότητα βάσει της έδρας της μόνιμης κατοικίας του ωφελουμένου: 20 μόρια.

Στο δεύτερο 15νθήμερο του Ιουλίου αναμένεται η έκδοση του Προσωρινού Πίνακα Κατάταξης Ανέργων κατά αλφαβητική σειρά, ο οποίος αναρτάται στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ. Από την επομένη ημέρα και για τρεις εργάσιμες ημέρες, οι υποψήφιοι μπορούν να καταθέσουν ένσταση, κατά των προσωρινών αποτελεσμάτων.

ΑΣΕΠ – πρόσληψη 14 υπαλλήλων στο Δήμο Χαϊδαρίου

Την πρόσληψη 14 υπαλλήλων προωθεί μέσω ΑΣΕΠ, ο Δήμος Χαϊδαρίου.

Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 8μηνη σύμβαση εργασίας .

Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις πρέπει να πληρούν τις τυπικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις που θέτει η προκήρυξη, ξεχωριστά για κάθε ειδικότητα.

8 ΔΕ Οδηγών Γ’ κατηγορίας(Με ταχογράφο)

6 ΥΕ Εργατών Απορριμματοφόρων

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.