Η Φανή Σωτηροπούλου και ο «Ξενώνας Ελπίδα», οργάνωσαν ένα ξεχωριστό Φεστιβάλ για τις μαμάδες και τα παιδιά του Ξενώνα.

Στο Φεστιβάλ ξεχωριστή συμμετοχή είχε το τμήμα Υπατία D443 – Daughters of Penelope, όπου εκπροσωπήθηκε από τις κυρίες Φανή Σωτηροπούλου, Τίνα Μαντά, Βούλα Βουλγουρίδη, Μαρία Μαγκανά, Δήμητρα Καντεράκη, Καλλιόπη Κατσουλίδη και την Αναστσία Κότσαρη.

Οι εταιρείες Τesoro4you και CharmbarGreece έφτιαξαν κοσμήματα για τις μαμάδες, ενώ στα παιδιά έγινε διαδραστική αφήγηση του παραμυθιού της Αναστασίας Χριστοπούλου. Οι 276 Chapter Nefeli Maids of Athena έπαιξαν με τα παιδιά και έκαναν όμορφες κατασκευές.

Οι μαμάδες είχαν την ευκαιρία να γυμναστούν, να ζωγραφίσουν τσάντες, να κάνουν μακιγιάζ και χτενίσματα, να ακούσουν συμβουλές skincare, να παρακολουθήσουν stand up comedy και παραδοσιακές ιστορίες. Τα παιδιά απασχολήθηκαν σε αρχιτεκτονικό εργαστήρι και εργαστήρι μαγειρικής. Επίσης μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν έναν υπέροχο μπουφέ καθώς και πολλά δώρα.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.