Όπως μας πληροφορεί η Μητρόπολη.

Ομιλία με θέμα τη «Άνοια – Νόσος Alzheimer και τρόποι αντιμετώπισης» στην Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου.

Μεγάλη απήχηση είχε η επιστημονική εκδήλωση για την Άνοια και τη νόσο Alzheimer που πραγματοποιήθηκε την 4η Ιουνίου το απόγευμα στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου και είχε ως στόχο να πληροφορηθούν οι πολίτες για την άνοια, μια ασθένεια που επηρεάζει όλο και περισσότερους ανθρώπους καθώς περνούν τα χρόνια, να μάθουν να εντοπίζουν τα χαρακτηριστικά της, ώστε να προαχθεί η ευαισθητοποίηση του κοινού και να ενδυναμωθούν οι προσπάθειες για την άρση του στίγματος των ασθενών και των οικογενειών τους.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν η Ιερά Μητρόπολή μας σε συνεργασία με την Εταιρεία νόσου Alzheimer και συναφών διαταραχών N. Ηρακλείου «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» και το «Ψαράκειο Γηροκομείο Αρκαλοχωρίου».

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο κ. Γιάννης Ζαγανάς, Ιατρός Νευρολόγος, Επίκουρος Καθηγητής Νευρολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης, ο κ. Χρήστος Λιονής, Καθηγητή Γενικής Ιατρικής και Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Πανεπιστημίου Κρήτης και η κ. Ιωάννα Κορτσιδάκη, Πρόεδρος της Εταιρείας «Αλληλεγγύη».

Ομιλία με θέμα τη «Άνοια – Νόσος Alzheimer και τρόποι αντιμετώπισης» στην Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου


Ομιλία με θέμα τη «Άνοια – Νόσος Alzheimer και τρόποι αντιμετώπισης» στην Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.