ΟΑΣΘ ΘΕΦΑΝΕΙΑ 2019: Βγήκαν σύμφωνα με πληροφορίες πριν λίγο τα πρώτα λεωφορεία του ΟΑΣΘ που είχαν ακινητοποιηθεί από την κακοκαιρία σήμερα Θεοφάνεια 2019, ημέρα που υπάρχουν κλειστοί δρόμοι. Να σημειωθεί ότι από χθες το βράδυ 4 Ιανουαρίου 2019, έχουν διακοπεί τα δρομολόγια προς το Λειβάδι και την Περιστερά ενώ διακόπηκε και η γραμμή προς τον Άγιο Αντώνιο και το Μονοπήγαδο

Με προβλήματα διεξάγονται ορισμένα δρομολόγια του ΟΑΣΘ λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει τη Θεσσαλονίκη.

Σημαντικά προβλήματα παρουσιάζονται και στη λεωφορειακή γραμμή προς την Επανομή καθώς και στις γραμμές 82, 86 και 89 ενώ στη γραμμή προς το Φίλυρο τα λεωφορεία φτάνουν μέχρι τον Πλάτανο.

Για λόγους ασφαλείας η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έχει απαγορεύσει στον ΟΑΣΘ να κινήσει τα λεωφορεία του μέχρι τις 14:00 μετά το μεσημέρι σήμερα Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019, Θεοφάνεια και αυτό με την προϋπόθεση ότι τα καιρικά φαινόμενα θα παρουσιάσουν ύφεση.

Να σημειωθεί πως η πυκνή χιονόπτωση κάλυψε τώρα σχεδόν τα πάντα στην πόλη, όπου και το οδικό δίκτυο. Τα οχήματα αυτή την ώρα είναι ελάχιστα στους δρόμους λόγω της ολισθηρότητας, όπως και τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ.

Πολίτες για να μπορέσουν να πάνε στην δουλειά τους ή σε υποχρεώσεις αναγκάστηκαν παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες να κινηθούν πεζοί.

Με προφορική εντολή, και όχι γραπτή, ο ΟΑΣΘ διέκοψε από νωρίς σήμερα το πρωί, 5/1, τα δρομολόγια των λεωφορείων στη Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης, όπως εξηγεί στο makthes.gr ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ.

Διαβάστε ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί σήμερα.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.