ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Χιλιάδες πολίτες αναμένουν τα αποτελέσματα από το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ, κοινωνικός τουρισμός 2019. Προχωρά το πρόγραμμα παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ-ΕΕΤΑΑ.

Πότε κάνουμε αίτηση για το πρόγραμμα κοινωνικός τουρισμός του ΟΑΕΔ και πότε αναμένεται να εκδοθούν τα αποτελέσματα ρωτούν χιλιάδες ενδιαφερόμενοι πολίτες.

ΟΑΕΔ Κοινωνικός τουρισμός-δικαιολογητικά

Δικαιούχοι είναι:

Εργαζόμενοι με 50 μέρες ασφάλισης στον ΕΦΚΑ με κρατήσεις υπέρ Εργατικής Εστίας
Άνεργοι με επιδότηση τουλάχιστον δύο μηνών από ΟΑΕΔ

Όσοι έλαβαν για 50 μέρες ειδική παροχή προστασίας μητρότητας, καθώς επίσης οι εγγεγραμμένοι στο Ειδικό Μητρώο Ανέργων ΑμεΑ ΟΑΕΔ

ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. στις 21 Ιουλίου, ενώ εκτιμάται ότι φέτος θα ικανοποιηθούν όλες οι αιτήσεις που πληρούν τις προϋποθέσεις, (το 2018 είχαν δοθεί 141.000 voucher), με μία οριστική κατανομή, ώστε οι γονείς να γνωρίζουν εξαρχής τα οριστικά αποτελέσματα και εάν δικαιούνται voucher.

ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά όπου και αναγράφονται αναλυτικές πληροφορίες.

Στο ίδιο διάστημα οι αιτούντες θα πρέπει να αποστείλουν στην Ε.Ε.Τ.Α.Α. τον φάκελο με τα απαραίτητα δικαιολογητικά της Αίτησης, ταχυδρομικώς ή με υπηρεσία ταχυμεταφοράς (courier) στις Διευθύνσεις που αναφέρονται στην Πρόσκληση.

Τις 50.000 έχουν φτάσει οι αιτήσεις για το πρόγραμμα μέχρι στιγμής.

Άνοιξαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ του ΕΕΤΑΑ και οι πολίτες μπορούν πλέον να εισέρχονται στην εφαρμογή.

Μπείτε στο eetaa.gr.

Κριτήρια επιλογής είναι η οικογενειακή οικονομική κατάσταση (εισόδημα), η εργασιακή θέση της αιτούσας και η οικογενειακή τους κατάσταση (τρίτεκνες, πολύτεκνες, ΑΜΕΑ). Εκτός κριτηρίων είναι οι αιτούντες ΑΜΕΑ, των οποίων όλες οι αιτήσεις γίνονται δεκτές.

ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Ο προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται σε 270 εκατομμύρια ευρώ (ΕΣΠΑ 60 εκατ. ευρώ, εθνικοί πόροι 210 εκατ. ευρώ) για την περίοδο 2019 – 2020, από 234 εκατομμύρια που ήταν πέρυσι.

ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι άνεργες μητέρες και οι εργαζόμενες (μισθωτές ή αυτοαπασχολούμενες) στον ιδιωτικό τομέα. Αποκλείονται οι δημόσιοι υπάλληλοι.

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.