ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ : Το πρόγραμμα θα έχει διάρκεια από την 1η Ιουλίου έως 31 Δεκεμβρίου, με δυνατότητα παράτασης και για το 2021 και προβλέπει επιδότηση 4 διανυκτερεύσεων με 120 ευρώ ανά άτομο μέγιστο ποσό και αφορά περίπου 250.000 ωφελούμενους και 1 εκατ. διανυκτερεύσεις. Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στο taxis και η κλήρωση θα γίνει, βέβαια, μέσω taxis.

Ως προς το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους», ο υπουργός ανέφερε ότι «συμβολίζει την επιστροφή σε κάποια χρόνια πίσω. Το 2013 – 2014 έτρεξε με 5 εκατ. και τώρα με 30 εκατ. ευρώ.

Κι έχει διττή στόχευση, διακοπές για όσο το δυνατόν περισσότερους Ελληνες και για τόνωση της τουριστικής κίνησης, με πολλαπλασιαστικά οφέλη.

Ετσι, προστατεύουμε θέσεις εργασίας.»

Το πρόγραμμα θα είναι με εισοδηματικά κριτήρια, όπως και στο παρελθόν, αλλά κάπως πιο διευρυμένα.

Το ατομικό εισόδημα θα είναι έως 16.000 ευρώ, και το οικογενειακό εισόδημα 28.000 ευρώ, με προσαύξηση 1.500 ευρώ για κάθε παιδί.

Ο υπουργός Τουρισμού, αναφέρθηκε πριν από λίγο, πιο αναλυτικά σε τρία ζητήματα ζητήματα: στο πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους», στην πρωτοβουλία Plastic Free και στην πρωτοποριακή εφαρμογή Visit Greece App.

«Από τη Σαντορίνη ανοίγουμε τα φτερά του ελληνικού τουρισμού. Σήμερα επενδύουμε στον τουρισμό το εθνικό κεφάλαιο της ομοψυχίας όλων μας, στο διάστημα που προηγήθηκε.

Κάνουμε την κρίση ευκαιρία,» τόνισε ο Χάρης Θεοχάρης, επισημαίνοντας ότι «βάζουμε τέλος στην αγωνία 700.000 ατόμων που εμπλέκονται στον τουρισμό. Δίνουμε πίσω σε εκατομμύρια τουρίστες, το δικαίωμα στο ελληνικό καλοκαίρι, τη μοναδική εμπειρία.»

«Παρουσιάσαμε ήδη το σχέδιο του ασφαλούς ανοίγματος του ελληνικού τουρισμού.

Η προστασία της υγείας τουριστών και εργαζομένων, είναι στα χέρια όλων μας. Ποτέ πριν δεν είχαμε σύστημα υγείας σε τόσο ισχυρή θέση.

Δίνουμε μέγιστη έμφαση στα τεστ κορονοϊού. Θα αποδείξουμε ότι είμαστε από τις πιο ασφαλείς χώρες του κόσμου,» ανέφερε ο Χάρης Θεοχάρης.

Δικαιούχοι, αιτήσεις, κοινωφελής εργασία- ΑΣΕΠ

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.