ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: Σε λίγες ώρες αναμένεται να εκδοθούν τα αποτελέσματα για το πρόγραμμα κοινωνικός τουριμός του ΟΑΕΔ. Τι θα γίνει με το πρόγραμμα ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί του ΕΣΠΑ και τις πληρωμές ΚΕΑ.

Σήμερα Τρίτη 2 Ιουλίου 2019 αναμένεται να εκδοθούν τα αποτελέσματα για το πρόγραμμα κοινωνικός τουρισμός του ΟΑΕΔ.

Αυτό αναφέρει ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσος Πετρόπουλος, σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Το ΕΤΕΑΕΠ ανακοίνωσε ότι πιστώνονται 2 Ιουλίου, στους λογαριασμούς 16.000 συνταξιούχων του Λογαριασμού Επικούρησης Προσωπικού της ΕΤΕ (ΛΕΠΕΤΕ) και ΕΘΝΑΚ οι επικουρικές συντάξεις τους, μαζί με τα αναδρομικά ποσά από 1/1/2019.

ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Ο προϋπολογισμός του Προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για το σχολικό έτος 2019-2020, που αφορά στους παιδικούς σταθμούς καθώς και στα ΚΔΑΠ & ΚΔΑΠ ΜΕΑ ανέρχεται σε 270 εκ. ευρώ για την περίοδο 2019 –2020, από 234 εκ.που ήταν πέρυσι.

ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Έληξε την Παρασκευή 28 Ιουνίου η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για δωρεάν φιλοξενία των παιδιών σε δημοτικούς και ιδιωτικούς παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς για τη νέα σχολική χρονιά 2019-2020 μέσω του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».

ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Στις 175.000 έφτασαν οι αιτήσεις για την δωρεάν φιλοξενία στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς της χώρας. Πρόκειται για νούμερο ρεκόρ καθώς πέρυσι οι αιτήσεις είχαν φτάσεις τις 161.000.

Πότε ολοκληρώνονται οι πληρωμές ΚΕΑ.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.