Γράφει η Μητρόπολη Κορίνθου

Γίνεται γνωστό ότι στο πλαίσιο των Κατηχητικών Συνάξεων πνευματικού καταρτισμού των πιστών υπό τον τίτλο: «Εις οικοδομήν του Σώματος του Χριστού» την προσεχή Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017, το απόγευμα και ώρα 6.00 μ. μ., στην «Κροκίδειο» αίθουσα (παραπλεύρως Επισκοπείου), στην Κόρινθο, θα ομιλήσει ο Αιδεσ. π. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, ο γνωστός συγγραφέας – λογοτέχνης, με το ψευδώνυμο «π. Λίβυος» με θέμα: «Όταν ο πόνος γκρεμίζει τις αυταπάτες…».

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε και σε αυτήν την κατηχητική, ποιμαντική προσπάθεια της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, ώστε να ωφεληθείτε πνευματικώς και να προετοιμασθείτε καταλλήλως για τις Εορτές του Αγίου Δωδεκαήμερου.

Ο π. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος γεννήθηκε το 1975 στο Ηράκλειο Κρήτης.

Από μαθητής Γυμνασίου, ήρθε σε επαφή με εναλλακτικούς πολιτικούς, φιλοσοφικούς και μουσικούς χώρους. Αργότερα θα εισέλθει στο χώρο της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Μελέτησε με ιδιαίτερη αγάπη και επιμέλεια θεολογία και ψυχολογία. Ασχολήθηκε με τις νέες μορφές πληροφοριακής επικοινωνίας, ιδιαιτέρως με το blogging δημιουργώντας πολλά blog με σημαντικότερο το “π. Λίβυος”.

Σήμερα ζει στην νότια Κρήτη, στο χωριό Πύργος, μεταξύ Αστερουσίων Ορέων και Λιβυκού Πελάγους. Είναι εφημέριος στην ενορία Αγ. Ειρήνης Πύργου όπου αναπτύσσει δραστηριότητες γύρω από την ποιμαντική προσέγγιση του σύγχρονου ανθρώπου και συγκεκριμένα των νέων.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.