ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Συγκλονιστικό νέο θαύμα του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου στην εκκλησια του στην Κερατεα. Σώθηκε γυναίκα με προβλημα καρδιάς.

΄΄Η Ασημίνα Ζαμπελα εντός των ημερών θα έμπαινε για εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς και μετά από την επίσκεψη της στον ναό του Αγίου προσκυνοντας την θαυματουργή του εικόνα και πίνοντας το λαδι του θεραπεύτηκε και απέφυγε την εγχείρηση ο πατέρας της και η ίδια τρισευτυχισμενη προσφέρουν την λειτουργία στον Άγιο. Δίπλα τους η κυρία Ιωάννα που υπηρετεί τον Άγιο μοιράζεται την χαρά τους.΄΄

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ: Η παρακάτω Προσευχή, είναι Προσευχή εννεαημέρου, προς τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο. Λέγεται, ότι όταν συναντάμε προβλήματα ή όταν δεν φαίνεται να υπάρχει βοήθεια και έχουμε σχεδόν απελπιστεί.

Οι προσευχές του εννεαημέρου πρέπει να λέγονται επτά (7) φορές την ημέρα, επί εννέα (9) συνεχείς ημέρες. Οι προσευχές εισακούγονται την εννάτη και πριν και ποτέ μέχρι τώρα δεν απέτυχαν.

Θα λάβετε τη Χάρη που ζητάτε, όσο απραγματοποίητη κι αν φαίνεται.

Αρχίζοντας την προσευχή σας μπορείτε να προσεύχεστε ως εξής: «Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού δια της μεσιτείας του Αγίου και ενδόξου σου Αποστόλου Ιούδα του Θαδδαίου, ελέησον με τον αμαρτωλό».

Η συνεχεια στο άρθρο Προσευχή στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.