Με αισιοδοξία ξεκίνησαν τη νέα χρονιά στην Κοινότητα Μεγάλου Ρεύματος Βοσπόρου. Όπως κάθε χρονιά, έτσι και η φετινή, σηματοδοτήθηκε με την ευλογία και κοπή της αγιοβασιλόπιτας από τον Σεβ. Μητροπολίτη Κυδωνιών κ. Αθηναγόρα, Πατριαρχικό Επόπτη της Περιφέρειας.

Την τελετή λάμπρυναν με την παρουσία τους ο Μουχτάρης του Μεγάλου Ρεύματος κ. Hilmi Kūlhanci και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μεσαχώρου κ. Στράτος Δολτσινιάδης.

Οι ευλογίες του Μητροπολίτη και οι ευχές του Προέδρου μας κ. Γιώργου Παπαλιάρη συνοδεύτηκαν από τα γλυκά χαμόγελα των μικρών φίλων της Κοινότητας, οι οποίοι έλαβαν μετά το τέλος της όμορφης τελετής τα αναμνηστικά τους δώρα και το καθιερωμένο πλέον ημερολόγιο της Κοινότητάς, το οποίο φέτος αφιερώθηκε στην πολύχρονη και σημαντική πορεία του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου.

“Ευχόμαστε από καρδιάς σε όλη την οικουμένη και στους απανταχού Μεγαρευμιώτες -για τους οποίους κόψαμε ένα κομμάτι από την αγιοβασιλόπιττά μας- ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΓΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ! ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!”, καταλήγει η ανάρτηση της Κοινότητας.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.