Στην Ψέριμο, όπου έγινε η μεταφορά φαρμάκων, ιατροτεχνολογικού και νοσοκομειακού εξοπλισμού, καθώς και η επίπλωση του νέου Περιφερειακού Ιατρείου της νήσου βρέθηκε ο Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ. Παΐσιο.

Στο κλιμάκιο το οποίο μετέβη στο ακριτικό νησί συμμετείχαν επίσης ο Έπαρχος Μανώλης Μουσελλής, ο Διοικητής του 5/42 ΣΕ Συνταγματάρχη(ΠΖ) Δημήτριος Λυμπερέας, η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Καλύμνου Κατερίνα Εμμανουήλ, ο Φαρμακοποιός του Νοσοκομείου Λευτέρης Γκιννής και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καλύμνου Άγγελος Καλαθιανάκης.

Για το νησί της Ψερίμου η επίσκεψη αποτέλεσε ιστορική στιγμή, αφού για πρώτη φορά το Περιφερειακό Ιατρείο στελεχώθηκε σε μόνιμη βάση με οπλίτη Ιατρό.

Τον ιατρικό και νοσοκομειακό εξοπλισμό προμηθεύτηκε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με εντολή του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, ενώ την πλήρη επίπλωση για το κατάλυμα όπου θα διαμένει ο Ιατρός και για το Ιατρείο, εξασφάλισε ο Έπαρχος Μανώλης Μουσελλής με χορηγία του μεγάλου ευεργέτη Γιάννη Χαλίκου.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.