Στην Ψέριμο, όπου έγινε η μεταφορά φαρμάκων, ιατροτεχνολογικού και νοσοκομειακού εξοπλισμού, καθώς και η επίπλωση του νέου Περιφερειακού Ιατρείου της νήσου βρέθηκε ο Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ. Παΐσιο.

Στο κλιμάκιο το οποίο μετέβη στο ακριτικό νησί συμμετείχαν επίσης ο Έπαρχος Μανώλης Μουσελλής, ο Διοικητής του 5/42 ΣΕ Συνταγματάρχη(ΠΖ) Δημήτριος Λυμπερέας, η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Καλύμνου Κατερίνα Εμμανουήλ, ο Φαρμακοποιός του Νοσοκομείου Λευτέρης Γκιννής και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καλύμνου Άγγελος Καλαθιανάκης.

Για το νησί της Ψερίμου η επίσκεψη αποτέλεσε ιστορική στιγμή, αφού για πρώτη φορά το Περιφερειακό Ιατρείο στελεχώθηκε σε μόνιμη βάση με οπλίτη Ιατρό.

Τον ιατρικό και νοσοκομειακό εξοπλισμό προμηθεύτηκε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με εντολή του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, ενώ την πλήρη επίπλωση για το κατάλυμα όπου θα διαμένει ο Ιατρός και για το Ιατρείο, εξασφάλισε ο Έπαρχος Μανώλης Μουσελλής με χορηγία του μεγάλου ευεργέτη Γιάννη Χαλίκου.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.