“Χαίρομαι που ήρθατε σήμερα στην Αρχιεπισκοπή μας, ώστε να εκπληρώσουμε την εγγραφή σας ως μέλη του Επαρχιακού Φιλοπτώχου Διοικητικού Συμβουλίου. Ξανά και ξανά όλοι έχετε αποδείξει τη σταθερή σας προσήλωση στα ιδανικά του Φιλοπτώχου. Επιπλέον, έχετε δείξει ισορροπημένο ζήλο για το αφοσιωμένο έργο αυτής της πολύ σημαντικής Αδελφότητας για την περιοχή μας”.

Όπως όλοι γνωρίζετε, δεν έχουμε τελειώσει ακόμη με την πανδημία της νόσου Covid19. Και το κόστος για τις κοινότητές μας συνεχίζει να αυξάνεται. Ωστόσο, τα μέλη της Φιλοπτώχου Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας δεν έχουν σταματήσει να συμβάλλουν στην ανακούφιση του πόνου τόσο των ατόμων όσο και των κοινοτήτων. Και γι’ αυτό πρέπει να σας συγχαρούμε εγκάρδια.

Ταυτόχρονα παρέχετε ακόμη περισσότερα, γιατί η ίδια η φύση της υπηρεσίας σας δίνει στα αφοσιωμένα μέλη σας ευκαιρίες για πνευματική ανάπτυξη και μεγάλη συναισθηματική ικανοποίηση. Όλοι γνωρίζουμε ότι σε δύσκολες και περιοριστικές συνθήκες, μερικές φορές θέλουμε απλώς να μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά. Και η Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια Φιλοπτώχου παρέχει αυτήν την ουσιαστική διέξοδο για τις αλτρουιστικές και φιλανθρωπικές φιλοδοξίες χιλιάδων αδελφών μας σε όλη την Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια.

“Ως εκ τούτου, επαινώντας σας για άλλη μια φορά, εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου και σε εσάς για την προθυμία σας να προσφέρετε μια τέτοια υπηρεσία. Η Φιλόπτωχος είναι πραγματικά το παράδειγμα της γνήσιας και αυθεντικής φιλανθρωπίας.

Είθε ο Θεός να σας ευλογεί όλους και να χαρίσει σε εσάς και τις αγαπημένες σας οικογένειες μια λαμπρή εορτή της Γεννήσεως του Κυρίου και Σωτήρα μας Ιησού Χριστού. Ένα πολύ χαρούμενο, με υγεία και ευημερία το νέο έτος 2022 σε όλους σας!”

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.