ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Πλήθος κόσμου προσήλθε και σήμερα Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020 εις τον Ιερό Ναό Αγίων Ακινδύνων στον Δήμο Αγίων Αναργύρων όπου ευρίσκεται ο θαυματουργός Σταυρός από το Άγιο Όρος.

Κατά την έξοδό της από τον Ιερό Ναό η 38χρονη φυσικοθεραπεύτρια Αντιγόνη Λοΐζου ομολόγησε νέο θαύμα:

Πάσχω από Κρίσεις Πανικου εδώ και 7 χρόνια, έπειτα από το θάνατο αγαπημένου μου προσώπου.

Σχεδόν κάθε μέρα ένιωθα ότι ξαφνικά χάνω τον έλεγχο της σκέψης και του σώματός μου, ότι βιώνω κάποια καρδιακή προσβολή ή ακόμη και ότι πεθαίνω.

Την προηγούμενη εβδομάδα ήρθα και με σταύρωσε στο τέλος της Παρακλήσεως ο π Αντώνιος με τον Τίμιο Σταυρό. Προσευχήθηκα να απαλλαγώ από αυτήν την αρρώστια που ταλαιπωρεί εμένα και την οικογένεια μου.

Τις επόμενες ημέρες πραγματικά δεν είχα τόσο ακραίες εκφάνσεις του φαινομένου, δεν μου κοβόταν η αναπνοή ενώ άρχισα να ελέγχω πλήρως τις σκέψεις μου χωρίς να αγχώνομαι και να ιδρώνουν τα χέρια μου.

Ο Θαυματουργός Τίμιος Σταύρος φιλοξενείται στον Ιερό Ναό Αγίων Ακινδύνων στους Αγίους Αναργύρους, από το Άγιον Όρος.

Ο Θαυματουργός Τίμιος Σταύρος θα παραμείνει στον Ιερό Ναό Αγίων Ακινδύνων μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2020.

Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίων Ακινδύνων είναι ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Αντώνιος Μαλούφ, ο οποίος στηρίζει παντοιοτρόπως επί οκταετία το ενοριακό και φιλανθρωπικό έργο.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η προσπάθεια που επιτελεί με την πολύτιμη συνδρομή του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου για την αναστήλωση του Ιερού Ναού των Αγίων Ακινδύνων.

Ο Θαυματουργός Τίμιος Σταύρος φιλοξενείται στον Ιερό Ναό Αγίων Ακινδύνων στους Αγίους Αναργύρους, από το Άγιον Όρος. Ο Θαυματουργός Τίμιος Σταύρος θα παραμείνει στον Ιερό Ναό Αγίων Ακινδύνων μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2020.

Ύψωση Τιμίου Σταυρού: Σταύρωμα από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Μαλούφ με τον Θαυματουργό Τίμιο Σταύρο Αγίου Όρους, 20 Σεπτεμβρίου 2020.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

ο σταυρός ,ο ιερέας και ο κάθε ναός ,δεν μπορούν να κάνουν θαύματα ,αν δεν έχει "πίστη " ο άνθρωπος . Αν δεν νηστεύει ,δεν προσεύχεται ,να λάβει την αρετή της "πίστης" και Χάρι αντί χάριτος .που ενεργοποιεί το "θαύμα" ,πόσες φορές μίλησε ο Ιησούς για ΠΙΣΤΗ σαν βάση των θαυμάτων ... Νομίζω ότι μερικές φορές ,τα βαθύτερα κίνητρα μας ,είναι διαφορετικά από αυτά που πρέπει να είναι (η σωτηρία της ψυχής των πιστών ) από αυτά που φαίνονται ,άλλωστε το να αγωνίζεσαι να ολοκληρώσεις έναν "ναό " ο Θεός δεν κατοικεί σε χειροποίητους ναούς... ο ουρανός ο Θρόνος του και η γη το υποπόδιον του ,το Θέμα είναι να έχει και "ψυχές " κερδισμένες να βάλεις μέσα ως ποιμένας .... . αν θέλει ο Θεός μόνο θα τον ολοκληρώσεις ,αν είναι θέλημα του και εύχομαι να γίνει το Θέλημα του Θεού όποιο και αν είναι