’Οι γιατροί μου είχαν πει μεταξύ άλλων ότι έχω καρκίνο στο κεφάλι, στον οισοφάγο και στους πνεύμονες, αλλά οι εξετάσεις στο τέλος τους εξέπληξαν..΄Ήταν ΟΛΑ ΚΑΘΑΡΑ..’’

Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ θαύμα του Αγίου Εφράιμ έζησε τώρα η κυρία Μαρία από την Κύπρο που τα τελευταία χρόνια ζει στην Στουτγκάρδη της Γερμανίας. Το μοιράστηκε μαζί μας και εμείς έχουμε υποχρέωση να το μοιραστούμε με όλους εσάς. Για να μην μπερδευτείτε, κυρία Μαρία ονομάζεται και η ασθενής αλλά και η φίλη της, που έστειλε το λαδάκι του Αγίου μας στην Γερμανία.
‘’Γύρω στα μέσα του Οκτώβρη του 2020 άρχισα να έχω έναν περίεργο βήχα και όπως όλοι λέγανε, ίσως να προερχόταν από τις μάσκες κατά του covid. Μετά από αρκετό καιρό και αφού είχε ελαττωθεί ο βήχας, άρχισα να έχω έναν περίεργο πόνο στο στομάχι. Απευθύνθηκα τότε στον οικογενειακό μας γιατρό ο οποίος με έστειλε να κάνω γαστροσκόπηση και μαγνητική.
Το αποτέλεσμα, η γαστροσκόπηση να είναι καθαρή ενώ η μαγνητική έδειχνε κάποια σημάδια κοντά στην λεκάνη. Στο άκουσμα και μόνο ότι μπορεί να είναι καρκίνος, πάγωσε όλη η οικογένεια. Γίνεται βιοψία και όντως τα νέα ήταν άσχημα. Ξεκίνησαν λοιπόν οι γιατροί να ψάχνουν το ακριβές σημείο που ξεκίνησε ο καρκίνος χωρίς να μπορούν να το βρουν. Μου είπαν ότι θα πρέπει να ξεκινήσουμε τις χημοθεραθείες για παντός τύπου καρκίνου γιατί δεν ήξεραν από που ξεκίνησε. Το δέχτηκα. Παράλληλα, να αναφέρω ότι είχε εντοπιστεί καρκίνος στο κεφάλι μου, στον οισοφάγο και στους πνεύμονες.
Εκεί ήταν που έχασα στην κυριολεξία την γη κάτω απο τα πόδια μου. Παρόλα αυτά 1 φορά μόνο έκανα χημειοθεραπεία γιατί κατα ένα περίεργο λόγο όλο κάτι γινόταν και δεν μπορούσαν να μου χορηγήσουν το φάρμακο οι γιατροί, (που να ήξερα τότε ότι κάποια ανώτερη δύναμη τους σταμάταγε).
Λίγες μέρες μετά, χτυπά το τηλέφωνο μου από την κόρη μου που μένει στην Κύπρο. Μου ανέφερε ότι μια κοινή μας φίλη, Μαρία το όνομα της (συνονόματη), της μίλησε για τον Άγιο Εφραίμ και για το πόσο θαυματουργός είναι στέλνοντάς της μάλιστα να διαβάσει και να δει διάφορα θαύματά του. Η αλήθεια να λέγεται, δεν γνώριζα τον συγκεκριμένο Άγιο μέχρι εκείνη την μέρα. Το ίδιο βράδυ, βλέπω στον ύπνο μου ότι ήμουν σε μια μεγάλη εκκλησία και ότι ο Πάτερ κρατούσε μια τεράστια εικόνα σε μέγεθος πόρτας και περνώντας από μπροστά της μου την δίνει λέγοντας μου ‘’Πάρε αυτήν την εικόνα είναι του Αγίου Εφραίμ και είναι για σένα’’.
Το πρωί κλαίγοντας πήρα την κόρη μου και της το ανέφερα. Πέρασαν λίγες μέρες και η φίλη Μαρία απο Κύπρο βλέπει στο ίντερνετ ότι θα πήγαιναν τα Αγία λείψανα και οι Ιερές παντόφλες του Αγίου Εφραίμ στην Λευκωσία και συγκερκιμένα στην Παναγία του Τράχωνα και με ενημέρωσε.
Σκέφτηκα αμέσως να της ζητήσω να μου στείλει λίγο λαδάκι και μια εικονίτσα του Αγίου. Το πρόβλημα ήταν ότι η Μαρία μένει σε άλλη πόλη και δεν ήταν σίγουρη αν θα μπορούσε να μεταβεί στην Λευκωσία. Κατά έναν περίεργο λόγο μέσα μου, ήξερα ότι θα πάει. Έτσι και έγινε. Περίμενα με τέτοια χαρά το λαδάκι και την εικονίτσα λες και θα ερχόταν ο ίδιος ο Άγιος ενσαρκωμένος στο σπίτι μου εδώ στην Στουτγκάρδη.
Μετά από μια βδομάδα ήρθε το πακέτο και γω πέταξα από την χαρά. Αμέσως σταυρώθηκα με το λαδάκι του Αγίου και την Τρίτη πήγα για αιματολογικές εξετάσεις και πάλι. Τα αιματοπετάλια απο 20.000 φτάσανε αυτόματα στις 55.000 ενώ δυο μέρες αργότερα την Πέμπτη, έφτασαν στις 90.000. Οι γιατροί δεν μπορούσαν να το εξηγήσουν και έδειχναν παγωμένοι.
Ο Άγιος όμως δεν σταμάτησε εδώ. Επαναλαμβάνουμε και όλες τις υπόλοιπες εξετάσεις για να δούμε τι γίνεται με τα σημεία που είχα καρκίνο. Στο κεφάλι δηλαδή, τον οισοφάγο και τους πνεύμονες. Το αποτέλεσμα; ΟΛΑ ΚΑΘΑΡΑ. O ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.
Δεν χρειάζεται να σας πω πως ένιωσα εγώ και πως ένιωσαν και οι ίδιοι οι γιατροί βλέποντας τα αποτελέσματα. To έβλεπα στα μάτια τους. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι σήμερα είμαι στο σπίτι μου, άρχισα να στέκομαι και πάλι στα πόδια μου με την βοήθεια του Θεού και των Αγίων του και φυσικά του Αγίου Εφραίμ και νιώθω τεράστια ευλογία που είμαι πλέον ένα από τα θαύματα του Μεγάλου θαυματουργού αυτού Αγίου.
Θέλω να ευχαριστήσω την φίλη Μαρία από Κύπρο που βρέθηκε στον δρόμο μου και μου έστειλε αυτά τα θεία δώρα. Με την πρώτη ευκαιρία θα έρθουμε να προσκηνήσουμε στο μοναστήρι του Αγίου Εφραίμ που ετοιμάζεται στα Χωλέτρια στην Πάφο. Δοξάζω το όνομα σου Άγιε μου!’’
Τι να πεί κανείς διαβάζοντας αυτό το θαύμα. Τίποτα…Απλά βάζουμε το σταυρό μας, προσευχόμαστε και δοξάζουμε αυτόν τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ Άγιο που είναι εδώ κοντά μας.
Το μοιραστήκαμε μαζί σας όπως το μοιράστηκε και η κυρία Μαρία με εμάς και τώρα ζητάω ΤΑΠΕΙΝΑ και ΦΙΛΙΚΑ απο ΟΛΟΥΣ τους φίλους και τα παιδιά του Αγίου μας να κάνουν μια κοινοποίηση και αυτό το θαύμα να ακουστεί και να φτάσει σε κάθε γωνιά του πλανήτη και όπου υπάρχουν Ορθόδοξοι Χριστιανοί.
Ο Άγιος Εφραίμ και όλοι Αγίοι κάνουν τα θαύματα τους για να ακούγονται. Όχι για να τα κρατάμε κρυφά και σφραγισμένα. Μόνο έτσι δυστυχώς την σήμερον ημέρα ο κόσμος και κυρίως οι νέοι θα έρθουμε πιο κοντά.
Επόμενο προσκύνημα των ιερών λειψάνων του Αγίου Εφραίμ στην Κύπρο το Σάββατο και Κυριακή 3 & 4 Ιουλίου στον ιερό ναό του Αγίου Παντελεήμονα στην Κακοπετριά. Ολη η Κύπρος μπορεί να έρθει να προσκυνήσει τα Άγια λείψανα του Αγίου μας, τις ιερές παντόφλες του, να δοξάσουμε τον Άγιο μας και να πάρετε και φυλαχτό με τεμάχιο απο την ιερή παντόφλα του Αγίου Εφραίμ όπως και τα βιβλία με τα θαύματα του Αγίου μας απο την Νέα Μάκρη και φυσικά το θαυματουργό αυτό λαδάκι που κάθε φορά παγώνει τους γιατρούς και αφήνει την επιστήμη άφωνη.
Όποιος φίλος-φίλη θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου όποιαδηποτε στιγμή το τηλέφωνο μου είναι πάντοτε ανοιχτό για όλους.
Φιλικά Μάριος Χαπέρης (97659518)
Την κοινοποίηση σας ζητάω για άλλη μια φορά!!!
Την αγάπη μου και ο Άγιος Βοήθεια μας!!!

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.