Η μνήμη του Αποστόλου Ιούδα του Θαδδαίου στον Άγιο Δημήτριο Αχαρνών.

Την Τετάρτη (21/08) το πρωί θα τελεσθεί η Θεία Λειτουργία και στις 19:00 θα ψαλεί η παράκληση του Αγίου.

Πανηγυρικά θα τιμηθεί η μνήμη του Αποστόλου Ιούδα του Θαδδαίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου δήμου Αχαρνών (Λ. Αθηνών 109) όπου υπάρχει παρεκκλήσιο του Αγίου στον αύλειο χώρο του Ναού. Σήμερα Τρίτη (20/08) στις 19:00 θα τελεστεί πανηγυρικός εσπερινός. Την Τετάρτη (21/08) το πρωί θα τελεσθεί η Θεία Λειτουργία και στις 19:00 θα ψαλεί η παράκληση του Αγίου.

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ: Η παρακάτω Προσευχή, είναι Προσευχή εννεαημέρου, προς τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο. Λέγεται, ότι όταν συναντάμε προβλήματα ή όταν δεν φαίνεται να υπάρχει βοήθεια και έχουμε σχεδόν απελπιστεί. Οι προσευχές του εννεαημέρου πρέπει να λέγονται επτά (7) φορές την ημέρα, επί εννέα (9) συνεχείς ημέρες. Οι προσευχές εισακούγονται την εννάτη και πριν και ποτέ μέχρι τώρα δεν απέτυχαν. Θα λάβετε τη Χάρη που ζητάτε, όσο απραγματοποίητη κι αν φαίνεται.

Αρχή της Προσευχής Ιούδα Θαδδαίου
Αρχίζοντας την προσευχή σας μπορείτε να προσεύχεστε ως εξής: «Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού δια της μεσιτείας του Αγίου και ενδόξου σου Αποστόλου Ιούδα του Θαδδαίου, ελέησον με τον αμαρτωλό».

Στη συνέχεια συνεχίζεται επαναλαμβάνοντας το «Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με» όσες φορές θέλετε.

Μετά πάλι στο τέλος:

Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού δια της μεσιτείας του Αγίου και ενδόξου σου Αποστόλου Ιούδα του Θαδδαίου, ελέησον με τον αμαρτωλό.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.