ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Καθημερινά είναι τα θαύματα που καταφτάνουν στο ευλογημένο προσκύνημα του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου στην Κερατεα Αττικής.

Συγκεκριμένα ζευγάρι ομολόγησε το θαύμα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ του Πανορμίτη που με τη βοήθεια της Αγίας Άννης τους ευλόγησε με τον ερχομό ενός παιδιού έπειτα από αρκετό καιρό προσπαθειών.

Συγκεκριμένα αναφέρει ο Γκρεγκ Γιαννάκος σε ανάρτηση του στον Ιερό Ναό Αγιου Ιουδα Θαδδαιου.

΄΄Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ οΠανορμιτης μας βοήθησε να αποκτήσουμε παιδί μετά από χρόνια. Σε αυτό βοήθησε και η Αγία Άννα!!!΄΄

Απόστολος Ιούδας ο Θαδδαίος

Ο Απόστολος Ιούδας ο Θαδδαίος, δεν έχει καμία σχέση με τον Ιούδα τον Ισκαριώτη που πρόδωσε τον Θεάνθρωπο.

Ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος ήταν Εβραίος από την Έδεσσα και πολύ μορφωμένος στις θείες Γραφές, είχε ανεβεί στην Ιερουσαλήμ για προσκύνημα την εποχή του Ιωάννου του Βαπτιστού. Όταν άκουσε το κήρυγμα του και είδε την αγγελική του ζωή, τόσο πολύ εντυπωσιάστηκε, ώστε επεδίωξε και βαπτίστηκε απ’ αυτόν.

Μετά όμως, όταν άκουσε τη διδασκαλία και είδε τα θαύματα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, τον ακολούθησε μέχρι το σωτήριο Πάθος. Μετά την Ανάληψη του Κυρίου, επέστρεψε στην πατρίδα του Έδεσσα. Εκεί καθάρισε από τη λέπρα τον τοπάρχη Αύγαρο και κατόπιν τον βάπτισε χριστιανό.

Η συνεχεια στο άρθρο Προσευχή στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.