ΕΛΛΑΔΑ-ΝΕΑ: Η ΔΕΗ ανακοινώνει συνολικά την πρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ εκατόν τριάντα τεσσάρων (134) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ΑΗΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ που εδρεύει στον Νομό Κοζάνης.

Νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας για 36.500 ανέργους

Μέσα σε ένα μήνα οι άνεργοι του ΟΑΕΔ θα κληθούν να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής μέσω του oaed.gr στο νέο Πρόγραμμα Κοινωφελούς εργασίας στους δήμους, περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων.

Η Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργείων Εργασίας και Εσωτερικών που υπεγράφη σήμερα από τον Υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση και τον Υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Θεοδωρικάκο προβλέπει την πρόσληψη 36.500 ατόμων τα οποία θα περάσουν από υποχρεωτική κατάρτιση.

Ο βασικός σκοπός του νέου Προγράμματος 8μηνης διάρκειας, είναι η επανασύνδεση των μακροχρονίων ανέργων και ευάλωτων ομάδων στην αγορά εργασίας, η αναβάθμιση των δεξιοτήτων των ανέργων, η κάλυψη των κοινωνικών αναγκών και η σύζευξη των παραγωγικών ικανοτήτων των ανέργων με τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.

Το Πρόγραμμα, συνολικής δαπάνης 277 εκατ. ευρώ περίπου, θα χρηματοδοτηθεί από εθνικούς και ευρωπαϊκούς πόρους και παράλληλα με την απασχόληση που θα προσφέρει, θα παρέχει υποχρεωτική κατάρτιση και πιστοποίηση νέων δεξιοτήτων στους ωφελούμενους ως σημαντικό εφόδιο για την περαιτέρω εξέλιξή τους στην αγορά εργασίας.

ΑΣΕΠ ΔΕΗ – παράταση έως 31/03/20

Η ΔΕΗ ανακοινώνει συνολικά την πρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ εκατόν τριάντα τεσσάρων (134) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ΑΗΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ που εδρεύει στον Νομό Κοζάνης.

Περίληψη της παρούσας ανακοίνωσης, θα δημοσιευθεί σε δύο (2) τουλάχιστον ημερήσιες εφημερίδες ευρείας κυκλοφορίας.
Ανάρτηση ολόκληρης της ανακοίνωσης (μαζί με το Παράρτημα ΣΟΧ ΔΕΗ-ΛΙΓ/ΧΕΙΑ, ΑΗΣ/ΥΗΣ, ΑΣΠ/ΤΣΠ) θα γίνει στην ιστοσελίδα της Επιχείρησης, στο κτίριο της υπηρεσίας και στο χώρο των ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του δήμου στον οποίο εδρεύει η υπηρεσία. Επίσης και στα Κεντρικά Γραφεία στα οποία υπάγεται η Υπηρεσία: ΔΕΛΜ, Σολωμού 41, 106 82 Αθήνα. Θα συνταχθεί και σχετικό πρακτικό ανάρτησης.

H κατάθεση αιτήσεων παρατείνεται μέχρι την Τρίτη 31.03.2020

Αρμόδιοι υπάλληλοι:
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΑΚΕΔΟΝΑ, τηλ.: 2461054305
και ΑΛΕΚΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ, τηλ.: 2461054265

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.