Ο ιερέας άνοιξε κανονικά την πόρτα της εκκλησίας στους πιστούς στον ναό της Αγίας Φωτεινής στη Νέα Σμύρνη. Όταν οι θύρες της εκκλησίας άνοιξαν, οι πιστοί εισήλθαν μαζικά.

Παρουσία πλήθους κόσμους λειτούργησε εκκλησία στη Νέα Σμύρνη, καθώς ο ιερέας κάλεσε τους πιστούς ακόμη και να κοινωνήσουν.

Σύμφωνα με το Mega το περιστατικό έγινε στον ναό της Αγίας Φωτεινής στη Νέα Σμύρνη. Όταν οι θύρες της εκκλησίας άνοιξαν, οι πιστοί εισήλθαν μαζικά, αψηφώντας ακόμη και την τήρηση αποστάσεων. Μάλιστα κανείς δεν ασχολήθηκε με την ανακοίνωση που υπήρχε στην είσοδο περί απαγόρευσης της προσέλευσης για τους πιστούς.

«Όσοι είστε δεξιά και αριστερά, μπορείτε να έρθετε από το κέντρο, να μπείτε μέσα, να κοινωνήσετε ή να πάρετε αντίδωρο», έλεγε ο ιερέας στους πιστούς καλώντας τους να εισέλθουν στον ναό.

Σε εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος κινήθηκαν δύο ιερείς, πατέρας και γιος στην Αργολίδα.

Οι ίδιοι συνέχισαν, όπως και στην πρώτη καραντίνα να τελούν διαδικτυακά τις Ακολουθίες από το στούντιο που δημιούργησαν οι ίδιοι μέσα στο σπίτι τους στη Νέα Κίο, σεβόμενοι τους νόμους και θέλοντας να παραμείνουν δίπλα στους πιστούς, με γνώμονα πάντα την ασφάλειά τους.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.