Την μνήμη του Οσίου Ιωάννου του Ρώσσου, του Ομολογητού, εορτάζει η Εκκλησία μας τη Δευτέρα 27/5..

Στην Τοπική Εκκλησία πανηγυρίζει το ομώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο που δημιουργήθηκε στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, όπου την παραμονή της εορτής, στις 6.30 μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Της Ιεράς Πανηγύρεως θα προεξάρχει ο Αρχιμ. Μάξιμος Παπαϊωάννου, Πρωτοσύγκελλος, ο οποίος θα ομιλήσει.

Την μνήμη του Οσίου εορτάζει , πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Οσίου Ιωάννου του Ρώσσου Μαλακίου, όπου την παραμονή της εορτής, στις 7.00 μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Της Ιεράς Πανηγύρεως θα προεξάρχει ο Πρωτ. Στέφανος Κολυνδρίνης, ο οποίος θα ομιλήσει.

Πανήγυρις Οσίου Ιωάννου του Ρώσσου τελείται, και στον Ιερό Ναό Αγίου Γερασίμου Βόλου, όπου ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος. Της Ιεράς Πανηγύρεως θα προεξάρχει ο Αρχιμ. Χρυσόστομος Παπαδόπουλος, ο οποίος θα ομιλήσει.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.