Χρήστος Μπολώσης- Χαρήκαμε, όλως ιδιαιτέρως, που ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος μάς διέψευσε.

Συγκεκριμένως, ο άξιος μητροπολίτης, μόλις έλαβε γνώση της προχθεσινής «Ριπής», επικοινώνησε αμέσως με την εφημερίδα μας και μας ενημέρωσε ότι είχε ήδη πάρει νωρίτερα το… φραγγέλιο και με στοχευόμενες και αποτελεσματικές βουρδουλιές (ώρα είναι να κατηγορηθεί και για… βασανιστής) απέτρεψε το κυοφορούμενο ανοσιούργημα της αποκαθήλωσης των εικόνων από το Κρατικό Νοσοκομείο Σερρών.

Υπενθυμίζουμε ότι την αποκαθήλωση είχαν ζητήσει οι νοσηλευόμενοι λαθρομετανάστες, διότι τους… ενοχλούσε η εικόνα του Ιησού! Το δεύτερο αίτημα, ασφαλώς, θα ήταν να κρεμάσουμε τον Αλλάχ.

Μπράβο στον άξιο ιεράρχη, του οποίου η σεμνότητα εμπόδισε να κοινοποιήσει τις ενέργειές του πάνω στο θέμα, με αποτέλεσμα, αφού δεν είχαμε σχετική ενημέρωση, να τον.. μαλώσουμε. Ζητούμε συγγνώμη.

Όσον αφορά τον κ. Ιάκωβο, κατά βόρειο Αιγαίο μεριά, όπου σέρνονται στα δικαστήρια 36 συνέλληνες διότι ξαναέστησαν γκρεμισμένο από λαθρομετανάστες σταυρό, «άκρα του τάφου σιωπή στη Λέσβο βασιλεύει». Γιατί, σεβασμιότατε;

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.