Με επιτυχία στέφθηκε η συναυλία της Φιλαρμονικής της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού, που έλαβε χώρα την Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022, στην υπαίθρια σκηνή της Μητροπόλεως Ταμασού στην κοινότητα του Επισκοπειού.

Στη συναυλία ακούστηκαν τραγούδια από την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, “τη μικρή μας γειτονιά” (Κύπρο, Ελλάδα, Αιγαίο, Μικρά Ασία και Ιταλία), μια παράδοση που σμίγει αναπόφευκτα από ένα λαό με τις ίδιες ρίζες.

Τα μουσικά όργανα που χρησιμοποιήθηκαν από τη χορωδία ήταν πιάνο, βιολί, φλάουτο, κλαρίνο, τρομπέτα, ευφώνιο, γαλλικό κόρνο, σαντούρι, άλτο σαξόφωνο και τενόρο σαξόφωνο.

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας συνεχάρη τον μαέστρο, κ. Μάκη Παπαδόπουλο, και τα μέλη της Φιλαρμονικής, για την επιτυχή απόδοση των τραγουδιών, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους και διαβεβαίωσε τα μέλη της Φιλαρμονικής πως θα συνεχίσει να βρίσκεται πλάι τους.

Η συναυλία συμπεριλήφθη στις εκδηλώσεις που διοργανώνονται στα πλαίσια των 15 ετών από την ανασύσταση της Μητροπόλεως Ταμασού, 15 χρόνια έργου και δράσης προς τον συνάνθρωπο.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.