Στις 7 Ιουλίου, με κατάθεση κυβερνητικού ψυχιάτρου, που επιστράτευσε η κατηγορούσα αρχή, για να αποδείξει ότι ο τέως Μητροπολίτης Κιτίου είναι σε θέση να παρακολουθήσει τη δικαστική διαδικασία, θα συνεχιστεί η δίκη του τέως Μητροπολίτη Κιτίου.

Κατά τη σημερινή διαδικασία, ολοκληρώθηκε η κατάθεση του δικανικού ψυχιάτρου, που επιστράτευσε η υπεράσπιση του κατηγορουμένου, προκειμένου να αποδείξει ότι ο τέως Μητροπολίτης δεν μπορεί να παρακολουθήσει τη δίκη.

Ωστόσο η κατηγορούσα αρχή ζήτησε χρόνο για να μελετήσει όσα κατάθεσε ο δικανικός ψυχίατρος και ως εκ τούτου η διαδικασία θα συνεχιστεί στις 7 Ιουλίου.

Ασχολήθηκαν με τον εγκέφαλο του τέως Κιτίου

Η σημερινή διαδικασία είχε να κάνει με ακτινογραφίες που παρουσίαζαν τον εγκέφαλο του τέως Μητροπολίτη Κιτίου και τις ζημιές που έχει υποστεί λόγω της μετωποκροταφικής άνοιας από την οποία υποφέρει.

Υπενθυμίζεται ότι ο τέως Κιτίου αντιμετωπίζει μία κατηγορία βιασμού, η οποία, σύμφωνα με το κατηγορητήριο της υπόθεσης, διαπράχθηκε μεταξύ 1-30 Απριλίου 2011, στην Ιερά Μητρόπολη Κιτίου. Παραπονούμενη στην υπόθεση είναι γυναίκα από τη Λάρνακα.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.