Μητρόπολη Μεγάρων

Σαράντα ημέρες πέρασαν από την θανάσιμη πλημμύρα της Μάνδρας, γι’ αυτό, μετέβη σήμερα, Κυριακή προ της Χριστού Γεννήσεως, 24η Δεκεμβρίου 2017, στον κατάμεστο από κόσμο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης – Μάνδρας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, Μεγάρων και Σαλαμίνος κ.κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, για την τέλεση της Θείας Λειτουργίας, καθώς και του Τεσσαρακονθημέρου Μνημοσύνου των εκ της πλημμύρας θανόντων αδελφών.

Η συγκίνηση ήταν διαγεγραμμένη στα πρόσωπά όλων, που μαζί ένωσαν τις προσευχές τους στον Κύριο για την ανάπαυση των κεκοιμημένων αδελφών.

Να σημειωθεί ότι ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας, την Παρασκευή 22α Δεκεμβρίου 2017, μοίρασε στους πληγέντας αδελφούς της Μάνδρας, άνω των χιλίων δεμάτων διαφόρων ειδών, προσφορά Ιερών Μητροπόλεων, Συλλόγων, Φορέων, ιδιωτών, αλλά και της δικής μας Ιεράς Μητροπόλεως.

Μάνδρα: Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο για τους θανόντες από την πλημμύρα Μάνδρα: Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο για τους θανόντες από την πλημμύρα Μάνδρα: Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο για τους θανόντες από την πλημμύρα Μάνδρα: Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο για τους θανόντες από την πλημμύρα Μάνδρα: Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο για τους θανόντες από την πλημμύρα Μάνδρα: Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο για τους θανόντες από την πλημμύρα Μάνδρα: Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο για τους θανόντες από την πλημμύρα Μάνδρα: Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο για τους θανόντες από την πλημμύρα

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.