ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Κυριακή του Τυφλού - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων - Κυριακή 29 Μαΐου 2022 07.00. Κυριακής του Τυφλού με τη θεραπεία του εκ γενετής τυφλού.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Κυριακής του Τυφλού Ζωντανά. Όρθρος Κυριακής του Τυφλού Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος της Κυριακής με τη θεραπεία του εκ γενετής τυφλού – Ευλογία και Αγιασμός. Κυριακή 29 Μαΐου 2022 στις 07.00 το πρωί. Η θεραπεία του εκ γενετής τυφλού.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΤΥΦΛΟΥ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα Άγιος Βησσαρίων – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 29 Μαΐου 2022 07.00 – Κυριακής του Τυφλού με τη θεραπεία του εκ γενετής τυφλού.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Κυριακή του Τυφλού – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 29 Μαΐου 2022 07.00. Κυριακής του Τυφλού με τη θεραπεία του εκ γενετής τυφλού.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΥΦΛΟΥ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 29 Μαΐου 2022 της Κυριακής του Τυφλού live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων. Κυριακή του Τυφλού με τη θεραπεία του εκ γενετής τυφλού.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 07.00
ΟΡΘΡΟΣ Κυριακής. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της Κυριακής του Τυφλού με τη θεραπεία του εκ γενετής τυφλού – Κυριακή 29 Μαΐου 2022 – Ώρα 07.00 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία Κυριακής του Τυφλού. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Κυριακη
Κυριακη του Τυφλου
Θεια λειτουργια Κυριακησ
Ορθρος Κυριακησ
Παρακληση
29 Μαιου
Божественная литургия
divine liturgy

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 14 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.