ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΩΣ: Συνθήματα έξω από εκκλησία - Κάτω τα χέρια από τον παπα Δημήτρη Λουπασάκη! Επεισόδια, συνθήματα και διαμαρτυρία έξω από την ναό που λειτουργεί ο παπα Δημήτρης.

Διαβάστε επίσης και δείτε εικόνες από Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως – ΧΑΝΙΑ: Συγκινημένος ο πατήρ Δημήτριος Λουπασάκης στην Εκκλησία της Κρήτης.

Λουπασάκης συνθήματα Κρήτη

Λουπασάκης συνθήματα εκκλησία Κρήτη

Λουπασάκης εκκλησία Κρήτη

Λουπασάκης συνθήματα

Επεισόδια, συνθήματα και διαμαρτυρία σημειώθηκαν σήμερα Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως 7 Απριλίου 2024 έξω από την εκκλησία του Αγίου Ματθαίου στα Χανιά.

Πολίτες διαμαρτυρήθηκαν για τον διωγμό στον παπα Δημήτρη Λουπασάκη μιας και ήταν η πρώτη φορά που δεν σταύρωσε. Πιστούς στους Αγίους Ισιδωρους τέτοια μέρα.

Να σημειωθεί πως συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για την επιστροφή του.

Όπως μας έγραψε χαρακτηριστικά πιστός, αυτόπτης μάρτυρας:

«Το πρωί πήγαμε στον Άγιο Ματθαίο λόγω της γιορτής του Σταυρού. Είδαμε αυτά τα συνθήματα και όταν φεύγαμε είδαμε ότι τα είχαν ασπρίσει. Ένα αλαλουμ!».

Η ατμόσφαιρα έξω από την εκκλησία διαμορφώθηκε σε μια ατμόσφαιρα στήριξης και αλληλεγγύης, με τους οπαδούς να εκφράζουν την πίστη τους στον Παπα-Δημήτρη Λουπασάκη και την εργασία του.

Το ακριβές περιεχόμενο των αντικρουόμενων απόψεων παραμένει ασαφές, ωστόσο η παρουσία οπαδών προς τον Παπα-Δημήτρη Λουπασάκη φάνηκε να κυριαρχεί στην εξωτερική πλευρά της εκκλησίας.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.