ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ: Ξεκινούν αύριο Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019 οι αιτήσεις στο Κτηματολόγιο ενώ η διαδικασία θα μπορεί να πραγματοποιείται και από κινητά τηλέφωνα με ειδική εφαρμογή που θα ακολουθείται ο ιδιοκτήτης και θα μπορεί την ώρα που θα περπατάει στην ιδιοκτησία του να επιλέγει που βρίσκεται η αρχή και που το τέρμα της. Διαβάστε επίσης πότε θα ανοίξουν οι αιτήσεις για επίδομα ενοικίου.

Ανοίγουν αύριο 4 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις στο Κτηματολόγιο.

Για να καταχωρήσει κανείς τη δήλωσή του θα πρέπει να μπει στο www.ktimatologio.gr. Να επιλέξει το εικονίδιο e-ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ αφού προηγουμένως έχει βάλει τους κωδικούς του TAXIS.

Αρχικά έχει τη δυνατότητα να επιλέξει εάν θέλει να υποβάλλει νέας δήλωση,να ολοκληρώσει κάποια εκκρεμή, να ελέγξει μία υποβληθείσα δήλωση ή απλά να κάνει τροποποίηση στα στοιχεία του δικαιούχου.

Αρχικά γίνεται η επιλογή νομού και ΟΤΑ του ακινήτου και αμέσως μετά μπορεί να γίνει ο εντοπισμός του ακινήτου με πολλές επολογές.
Αμέσως μετά ο ιδιοκτήτης πρέπει να επισυνάψει τα σχετικα έγγραφα.

Ακολούθως, δίνεται η δυνατότητα να γίνει μία επισκόπηση των στοιχεςίων που εισήχθησαν ώστε ο οδιοκτήτης να ελέγξει τη δήλωση για τυχόν λάθη.

Στο τέλος γίνεται η πληρωμή του τέλους των 35 ευρώ ανά ιδιοκτησία, 20 ευρώ ανά βοηθητικό χώρο και για τους αγροτικές περιοχές ανεξάρτητα από το πλήθος των ιδιοκτησιών , το ποσό του πληρωτέου τέλους δεν θα ξεπερνάει κατά δύο φορές το κτηματόσημο.

Διαβάστε πότε ανοίγουν οι αιτήσεις για επίδομα ενοικίου.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-1)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.