ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Κυριακή της Αγίας Μαρίας της Αιγυπτίας - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων - Κυριακή 21 Απριλίου 2024 07.30. Κυριακής Ε Νηστειών με τη δύναμη της μετανοίας. Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Κυριακής Ε Νηστειών Ζωντανά. Όρθρος Κυριακής της Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος της Κυριακής Ε Νηστειών με τη δύναμη της μετανοίας – Ευλογία και Προσευχή στον Ιησού. Κυριακή 21 Απριλίου 2024 στις 07.30 το πρωί. Η Οσία Μαρία η Αιγυπτία.

ΚΥΡΙΑΚΗ Ε ΝΗΣΤΕΙΩΝ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα Άγιος Βησσαρίων – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 21 Απριλίου 2024 07.30 – Κυριακής της Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας με τη δύναμη της μετανοίας.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Κυριακή της Αγίας Μαρίας της Αιγυπτίας – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 21 Απριλίου 2024 07.30. Κυριακής Ε Νηστειών με τη δύναμη της μετανοίας. Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΣΙΑΣ ΜΑΡΙΑΣ ΑΙΓΥΠΤΙΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΑΣ ΑΙΓΥΠΤΙΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ Ε ΝΗΣΤΕΙΩΝ
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ
ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗ

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 21 Απριλίου 2024 της Κυριακής Ε Νηστειών live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων. Κυριακή Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας με τη δύναμη της μετανοίας.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός
Ώρα έναρξης: 07.30
ΟΡΘΡΟΣ Κυριακής. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της Ε Κυριακής Νηστειών με τη δύναμη της μετανοίας – Κυριακή 21 Απριλίου 2024 – Ώρα 07.30 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία Κυριακής Ε Νηστειών. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Κυριακη
Κυριακη Ε Νηστειων
Οσια Μαρια Αιγυπτια
Αγια Μαρια Αιγυπτια
Θεια λειτουργια Κυριακησ
Ορθρος Κυριακησ
Μεγαλη Σαρακοστη
Μεγαλη Τεσσαρακοστη
Παρακληση
21 Απριλιου
Божественная литургия
divine liturgy

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 14 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.