Μπορεί οι δημόσιες συναθροίσεις άνω των 10 ατόμων να έχουν απαγορευτεί, ωστόσο ορισμένοι πιστοί στο Αγρίνιο αγνόησαν το μέτρο και πήγαν να ακούσουν έξω από την Εκκλησία της Αγίας Τριάδας την κυριακάτικη Θεία Λειτουργία

Περιπολικό της Αστυνομίας ήταν στον χώρο και με μεγάφωνο απηύθυνε έκκληση στον κόσμο να γυρίσει στα σπίτια του, αλλά δεν υπήρξε καμία θετική απόκριση από αυτούς. Μάλιστα, οι αστυνομικοί κατέβηκαν από το περιπολικό και προσπάθησαν να συνετίσουν τον κόσμο, χωρίς επιτυχία.

Μία κυρία, τότε, απάντησε σ’ έναν από τους αστυνομικούς «λυσσάξατε να μας διώξετε…».

Κορωνοϊός: Πιστοί στο Αγρίνιο αγνόησαν τις συστάσεις της κυβέρνησης και της Αστυνομίας – “Λυσσάξατε να μας διώξετε” έλεγε μία κυρία στους αστυνομικούς
Μπορεί οι δημόσιες συναθροίσεις άνω των 10 ατόμων να έχουν απαγορευτεί, ωστόσο ορισμένοι πιστοί στο Αγρίνιο αγνόησαν το μέτρο και πήγαν να ακούσουν έξω από την Εκκλησία της Αγίας Τριάδας την κυριακάτικη Θεία Λειτουργία.

Στις εικόνες που δημοσιεύει το Agriniovoice, φαίνεται αρκετός κόσμος μαζεύτηκε στο εξωτερικό της (κλειστής ευτυχώς) εκκλησίας για τη Θεία Λειτουργία, η οποία μεταδίδεται από τα μεγάφωνα του Ναού.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί κατέβηκαν από το περιπολικό και προσπάθησαν να συνετίσουν τον κόσμο, χωρίς επιτυχία.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.