ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΟΠΕΚΑ: ΟΠΕΚΑ: Στις 31 Μαρτίου θα πληρωθούν οι αιτήσεις που υποβάλλονται για το επίδομα παιδιού 2020 – η πρώτη δόση – Α21 ενώ θα πληρωθούν και όσες αιτήσεις εκκρεμούσαν για πληρωμή από το 2019.

Η ανακοίνωση του ΟΑΕΔ

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κοροναϊου και τη δραστική μείωση του συγχρωτισμού στις υπηρεσίες, η Διοίκηση του ΟΑΕΔ αποφάσισε τα εξής μέτρα διευκόλυνσης για τους ανέργους:

Η τακτική επιδότηση των ανέργων που θα υποβάλουν αίτηση από σήμερα έως την Παρασκευή 3 Απριλίου 2020 θα ξεκινάει αναδρομικά από την 7η ημέρα μετά την ημερομηνία απόλυσής τους (από σήμερα και μετά), ανεξάρτητα από την ημερομηνία της αίτησης.

ΟΠΕΚΑ επίδομα παιδιού Α21

ΟΠΕΚΑ: Στις 31 Μαρτίου θα πληρωθούν οι αιτήσεις που υποβάλλονται για το επίδομα παιδιού 2020 – η πρώτη δόση – Α21 ενώ θα πληρωθούν και όσες αιτήσεις εκκρεμούσαν για πληρωμή από το 2019.

Ειδικότερα, έχει εγκριθεί δαπάνη ύψους 136.500.000 ευρώ σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, προκειμένου να επιχορηγηθεί ο ΟΠΕΚΑ για την κάλυψη της δαπάνης καταβολής του επιδόματος παιδιού 2020 – της πρώτης δόσης – καθώς και εκκρεμών αιτήσεων προηγούμενων ετών.

Προσοχή: Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κλείσει η πλατφόρμα για να πληρωθεί η δόση και μετά όπως γίνεται κάθε φορά το σύστημα θα ανοίξει και πάλι.

ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΟΑΕΔ

ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ: Όλες οι συνεντεύξεις ανέργων με εργασιακούς συμβούλους, είτε είναι προγραμματισμένες είτε πρόκειται να προγραμματιστούν, θα διεξάγονται μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας και όχι με αυτοπρόσωπη παρουσία.

Οι Υπηρεσίες του ΟΑΕΔ θα ενημερώσουν άμεσα όλους τους ανέργους που έχουν ραντεβού, ώστε να μην προσέλθουν στα ΚΠΑ2.

Στόχος των νέων μέτρων είναι η προστασία της Δημόσιας Υγείας με την ταυτόχρονη εξασφάλιση της απρόσκοπτης εξυπηρέτησης των πολιτών και της άσκησης των δικαιωμάτων τους.

ΕΛΛΑΔΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Όλες οι συνεντεύξεις ανέργων με εργασιακούς συμβούλους, είτε είναι προγραμματισμένες είτε πρόκειται να προγραμματιστούν, θα διεξάγονται μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας και όχι με αυτοπρόσωπη παρουσία.

Στις 31 Μαρτίου θα πληρωθούν οι αιτήσεις που υποβάλλονται για το επίδομα παιδιού 2020 – η πρώτη δόση – Α21 ενώ θα πληρωθούν και όσες αιτήσεις εκκρεμούσαν για πληρωμή από το 2019.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (5)
 1. Σεμιε 4 χρόνια πριν

  Πώς να κάνω την ετηση για400€

  ΑπάντησηΆκυρο
 2. Νικος Λαγουδης 4 χρόνια πριν

  Ποτε θα δωθει το α21

  ΑπάντησηΆκυρο
 3. Νικος λαγουδης 4 χρόνια πριν

  Το α21 ποτε θα δωθει:

  ΑπάντησηΆκυρο
 4. Παπαδοπουλου κωσταντια 4 χρόνια πριν

  Έχω κάρτα ανεργειας.το Σεπτέμβριο τελείωσε η ανεργεια μου.δικαιουμε κάποιο επίδομα?

  ΑπάντησηΆκυρο
 5. Giannis 4 χρόνια πριν

  Τι πρέπει να κανό για πάρο το. Επίδομα 400 ευρώ

  ΑπάντησηΆκυρο

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.