Η Fraport καλεί το επιβατικό κοινό και τους ταξιδιώτες να επικοινωνήσουν με τις αεροπορικές εταιρείες και τα ταξιδιωτικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές στα προγραμματισμένα δρομολόγια.

Σε προσωρινή αναστολή τέθηκε η λειτουργία διαδρόμου στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου «Διονύσιος Σολωμός», μετά από αναγκαστική προσγείωση F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας.

Η διαχειρίστρια εταιρεία Fraport Greece ενημέρωσε ότι ο διάδρομος παραμένει κλειστός για επιχειρησιακούς λόγους μέχρι νεωτέρας, καλώντας τους επιβάτες να επικοινωνούν με τις αεροπορικές εταιρείες ή τα ταξιδιωτικά τους πρακτορεία για πιθανές αλλαγές στις πτήσεις τους.

Ανακοίνωση για τη λειτουργία του αεροδρομίου του Ζακύνθου από τη διαχειρίστρια Fraport Greece:

Λόγω αναγκαστικής προσγείωσης στρατιωτικού αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας στο Αεροδρόμιο Ζακύνθου «Διονύσιος Σολωμός», η λειτουργία του διαδρόμου έχει ανασταλεί για επιχειρησιακούς λόγους μέχρι νεωτέρας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, οι ταξιδιώτες παρακαλούνται να επικοινωνούν με την αεροπορική εταιρεία ή το ταξιδιωτικό τους πρακτορείο για τυχόν αλλαγές στα προγραμματισμένα δρομολόγια.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.