Συγκέντρωση πραγματοποιούν για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, οι εκπαιδευτικοί που διαδηλώνουν ενάντια στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να ψηφιστεί απόψε από την Ολομέλεια της Βουλής.

Με κεντρικό σύνθημα «απόσυρση τώρα του αντιεκπαιδευτικού νομοσχεδίου», οι εκπαιδευτικοί κατεβαίνουν για δεύτερη συνεχόμενη μέρα στον δρόμο.

Για το λόγο αυτό, κλειστοί είναι οι δρόμοι γύρω από το κέντρο της Αθήνας.

Φοιτητές, μαθητές αλλά και σύλλογοι γονέων βρίσκονται στο πλευρό δασκάλων και καθηγητών που πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, αυτή την ώρα, στα Προπύλαια, ενώ αναμένεται να κατευθυνθούν προς τη Βουλή.

Αίτημά τους είναι η απόσυρση του νέου πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας με τίτλο «Αναβάθμιση του σχολείου και άλλες διατάξεις», το οποίο αναμένεται να ψηφιστεί απόψε από την Ολομέλεια της Βουλής. Στην κινητοποίηση συμμετέχουν οι εκπαιδευτικές ομοσπονδίες ΔΟΕ, ΟΛΜΕ και ΟΙΕΛΕ, το ΠΑΜΕ, εκπαιδευτικοί σύλλογοι και συνδικαλιστικές ενώσεις.

Το πολυνομοσχέδιο τελικά θα ψηφιστεί αύριο το πρωί, έπειτα από εισήγηση του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ για ονομαστική ψηφοφορία.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.