ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Κλειστά θα παραμείνουν αρκετά σχολεία αύριο Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 εξαιτίας της κακοκαιρίας. Λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων και προκειμένου να διαμορφωθούν οι κατάλληλες συνθήκες για τη λειτουργία τους, τα σχολεία και στις 6 Δημοτικές Ενότητες του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη (Πυλαία, Πανόραμα, Χορτιάτης, Ασβεστοχώρι, Εξοχή και Φίλυρο)θα παραμείνουν κλειστά για αύριο Παρασκευή 11 Ιανουαρίου.

Αύριο Παρασκευή 11 Ιανουαρίου θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία των Δήμων Σερρών ,Ηράκλειας και Αμφίπολης.

Νηπιαγωγεία Δημοτικά Γυμνάσια Λύκεια.

Κλειστά σχολεία αύριο – Ήπειρος

Η Περιφέρεια Ηπείρου και οι υπηρεσίες της είναι αυτές που θα λάβουν πλέον τις αποφάσεις για την λειτουργία ή μη των σχολικών μονάδων. Κι αυτό επειδή το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα προβλέπει ότι μετά από τρεις συνεχόμενες ημέρες διακοπής λειτουργίας των μαθημάτων από τους Δήμους, την ευθύνη έχει πλέον η Περιφέρεια.

Ήδη μεταξύ του Δήμου Ιωαννιτών και των αρμόδιων παραγόντων της Περιφέρειας έγιναν οι απαραίτητες συνεννοήσεις και αναμένεται αργότερα σήμερα να ανακοινωθεί η απόφαση για αύριο.

Κλειστά σχολεία και στην Καρδίτσα

Με απόφαση των δημάρχων Αργιθέας, Καρδίτσας, Λίμνης Πλαστήρα, Σοφάδων, Μουζακίου, και Παλαμά όλα τα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου καθώς η θερμοκρασία παραμένει χαμηλή και το φαινόμενο της “παγωμένης βροχής” δημιούργησε ένα επικίνδυνο λεπτό στρώμα πάγου που δεν μπορεί να καθαριστεί με μηχανικά μέσα.

Οι παιδικοί σταθμοί των Δήμων Καρδίτσας, Μουζακίου, Παλαμά θα λειτουργήσουν κανονικά.

Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Σοφάδων αύριο Παρασκευή 11 Ιανουαρίου θα παραμείνουν κλειστοί.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.