ΚΑΙΡΟΣ ΑΥΡΙΟ ΕΜΥ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ: ο καιρός αύριο Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022 σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ. Στη δυτική και τη βόρεια Ελλάδα σποραδικές βροχές που γρήγορα στα δυτικά και από το μεσημέρι στα βόρεια θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα βροχές και κυρίως στα νότια ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη πρόσκαιρες καταιγίδες. Τα φαινόμενα σταδιακά το απόγευμα θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σημειωθούν ομίχλες. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ασθενείς και από το μεσημέρι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο στη βόρεια Ελλάδα.

Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση για αύριο Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ.

ΕΜΥ Καιρός: Αττική

Καιρός: Βροχές και μέχρι και τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση από νωρίς το απόγευμα.
Ανεμοι: Νότιοι 4 με 6 και από το μεσημέρι 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΕΜΥ Καιρός: Θεσσαλονίκη

Καιρός: Αρχικά αυξημένες νεφώσεις και βροχές, βελτίωση από το μεσημέρι.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΕΜΥ Καιρός: Μακεδονία, Θράκη

Καιρός-ΕΜΥ: Αρχικά αυξημένες νεφώσεις και στη Θράκη και την ανατολική και κεντρική Μακεδονία τοπικές βροχές. Από το μεσημέρι σταδιακή βελτίωση. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σημειωθούν ομίχλες.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 και στα ανατολικά νότιοι νοτιοδυτικοί έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΕΜΥ Καιρός: Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με βροχές και μέχρι και τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση από το μεσημέρι στα βόρεια και από το απόγευμα και στις υπόλοιπες περιοχές.
Ανεμοι: Νότιοι 3 με 5 και πρόσκαιρα στην αρχή της ημέρας τοπικά έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΕΜΥ Καιρός: Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με βροχές και μέχρι το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση του καιρού στις Κυκλάδες και τη δυτική Κρήτη το απόγευμα.
Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΕΜΥ Καιρός: Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές.
Ανεμοι: Νότιοι 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΕΜΥ Καιρός: Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Αρχικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές, από τις προμεσημβρινές ώρες σχεδόν αίθριος με λίγες νεφώσεις. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σημειωθούν ομίχλες.
Ανεμοι: Ασθενείς και μεσημέρι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.