Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας, όσον αφορά στη νέα τραγωδία που σημειώθηκε στην Πάφο, όταν τρίχρονο παιδάκι έπεσε από ύψος τεσσάρων ορόφων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.
Το τρίχρονο παιδί είχε έρθει με τους γονείς του και τους παππούδες του για διακοπές από την Αγγλία και διέμεναν σε ξενοδοχείο. Κατά το μοιραίο περιστατικό, που σημειώθηκε γύρω στις 6:00 το απόγευμα της Κυριακής, το παιδάκι βρισκόταν με τον πατέρα και τον παππού του, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το παιδί έπεσε από τον τέταρτο όροφο με αποτέλεσμα να πέσει στον πρώτο όροφο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.
Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε το άτυχο τρίχρονο παιδάκι στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.
Στη σκηνή έσπευσε η Αστυνομία γύρω στις 6:40 το απόγευμα της Κυριακής, που απέκλεισε τη σκηνή και άρχισε τις έρευνες. Στα πλαίσια της διερεύνησης αναμένεται να ληφθούν καταθέσεις, τόσο από τους γονείς όσο και από το προσωπικό του ξενοδοχείου, σε μία προσπάθεια να διευκρινιστούν τα αίτια της τραγωδίας.





































