Γονείς διαμαρτύρονταν κρατώντας πινακίδες έξω από το Δημοτικό Σχολείο με μηνύματα όπως «η επιλογή των γονέων έχει σημασία» και «αφήστε τα παιδιά μας ήσυχα».

Επεισόδια ξέσπασαν έξω από ένα δημοτικό σχολείο του Βόρειου Χόλυγουντ στο Λος Άντζελες στις ΗΠΑ το πρωί της Παρασκευής, καθώς περισσότεροι από 100 γονείς μαθητών συγκεντρώθηκαν για να διαδηλώσουν ενάντια σε ΛΟΑΤΚΙ για την «Ημέρας Υπερηφάνειας», σε μια εβδομάδα γεμάτη εντάσεις που προκλήθηκαν εξαιτίας του καψίματος μιας πολύχρωμης σημαίας μιας διεμφυλικής δασκάλας.

Γονείς διαμαρτύρονταν για τη διδασκαλία σε παιδιά δημοτικού από ΛΟΑΤΚΙ άτομα, κρατώντας πινακίδες έξω από το Δημοτικό Σχολείο «Saticoy» με μηνύματα όπως «η επιλογή των γονέων έχει σημασία» και «αφήστε τα παιδιά μας ήσυχα».

Στην απέναντι πλευρά του δρόμου, περίπου 100 άτομα είχαν συγκεντρωθεί για μια αντιδιαμαρτυρία για την υποστήριξη των δικαιωμάτων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και της εκπαίδευσης.

Κλείσιμο

Όλο το πρωί, η αστυνομία προσπαθούσε να χωρίσει τις δύο πλευρές καθώς η ένταση αυξανόταν. Όμως λίγο πριν το μεσημέρι οι δύο πλευρές ήρθαν στα χέρια, καθώς γονείς επιχείρησαν να διαλύσουν την ανθρώπινη αλυσίδα που είχαν δημιουργήσει ορισμένοι υποστηρικτές της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Οι αξιωματικοί επενέβησαν για να λήξουν το επεισόδιο και κατάφεραν να διαλύσουν το πλήθος.

Δεν ήταν σαφές εάν κάποιος τραυματίστηκε ή συνελήφθη.

Στα τέλη του περασμένου μήνα, μια διεμφυλική δασκάλα στο σχολείο διαπίστωσε ότι μια σημαία Pride που υπήρχε σε μια γλάστρα είχε καεί και η γλάστρα είχε σπάσει. Η αστυνομία του Λος Άντζελες επιβεβαίωσε ότι ο βανδαλισμός ερευνάται.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.