Οικογένεια με 11 παιδιά από το Chevereșu Mare, απέκτησε νέο σπίτι το οποίο αγόρασε ο Μητροπολίτης Βανάτου κ. Ιωάννης στο Sacoșul Turcesc Sacoșul Turcesc, την παραμονή της εορτής των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Της Σβετλάνα Λεβίτσκι

Το σπίτι αγοράστηκε με την άμεση εμπλοκή του Σεβασμιωτάτου, με την υποστήριξη του Ιδρύματος «Φιλανθρωπία» και με τη συνδρομή πιστών της Μητρόπολης, σύμφωνα με ανακοίνωση της Μητρόπολης Βανάτου.

«Η οικογένεια που λαμβάνει αυτή τη δωρεά έζησε στο Chevereșu Mare, σε ανθυγιεινές συνθήκες, χωρίς παροχές κοινής ωφέλειας, όντας ουσιαστικά στο έλεος των κατοίκων του χωριού, και ο πατέρας των παιδιών εργάζεται όλη την μέρα για να κερδίσει τα προς το ζην», όπως αναφέρεται.

«Από εδώ και στο εξής, οι γονείς και τα παιδιά τους θα έχουν ένα γερό σπίτι με κήπο και θα συνεχίσουν να έχουν την υποστήριξη της Μητρόπολης και της ενορίας Sacoșu Turcesc.

Επίσης, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα μαθήματα του τοπικού γυμνασίου», όπως υπογραμμίζεται στην ιστοσελίδα της Μητρόπολης.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Ιωάννης τους πρόσφερε μια εικόνα της Θεοτόκου, φαγητό και στη συνέχεια τους παρέδωσε το πιστοποιητικό δωρεάς.

Φωτογραφία: Μητροπολιτική Εκκλησία Μπανάτ

Με πληροφορίες από basilica – OPE.GR

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.