Διαβάστε την προσευχή του Αρχιμανδρίτη:

”Χριστέ μου, Εσύ είσαι η χαρά της ζωής μου. Εσύ είσαι η καταφυγή μου στα προβλήματά μου. Εσύ είσαι η αναψυχή μου στις θλίψεις μου. Εσύ είσαι η ουράνια ιακανοποίηση των αναγκών μου. Εσύ είσαι η υγεία και η ανάρρωση στις ασθένειές μου. Εσύ είσαι το χέρι που με σηκώνει από τις πτώσεις μου. Εσύ είσαι η καθημερινή αναπνοή μου. Πώς μπορώ να ζήσω χωρίς Εσένα?

Πως μπορώ να είμαι ευτυχής χωρίς το Θεϊκό σου χάδι? Πώς μπορώ να νιώθω υγιής χωρίς τη θέλησή Σου?

Γλυκύτατε Ιησού μη με εγκαταλείπεις μόνον στις τρικυμίες της ζωής. Κι αν εγώ Σε αρνούμαι με τις πράξεις και τα λόγια μου, Εσύ παράβλεψέ το και η μακροθυμία Σου ας με αγκαλιάσει.

Χριστέ μου σε αγαπώ αλλά και σε πικραίνω. Δίορθωσέ με και μη με αφήσεις να απωλεσθώ στο χάος. Φώτιζέ με με το σωτήριο Φώς Σου. Διώξε μακριά μου το σκοτάδι των πειρασμών των ασθενειών των λυπηρών και των πτώσεων. Φώτιζε και τα παιδιά μας για να ακολουθούν το δρόμο των εντολών Σου.

Ναι Κύριε, άκουσε την προσευχή μου και έλα να κατασκηνώσεις μέσα μου, για να νιώθω πάντοτε δυνατός στη ζωή μου. Σαγαπώ Χριστέ μου, κάνε με να το δείχνω καθημερινά με τη συμπεριφορά μου και δυνάμωνέ με στην πίστη. Αγαπημένε, γλυκύτατε Ιησού μου ελέησέ με και σώσε με.”

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.