ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ : Το ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις Ιουνίου 2020 την Τετάρτη 20 Μαΐου 2020 (Συνταξιούχοι που το ΑΜΚΑ λήγει σε 1,3,5,7,9). Το ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις Ιουνίου 2020 την Παρασκευή 22 Μαΐου 2020 (Συνταξιούχοι που το ΑΜΚΑ λήγει σε 0,2,4,6,8)

ΟΑΕΔ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ: Σημειώνεται ότι η κατά τα ανωτέρω ηλεκτρονική αίτηση επέχει θέση Υπεύθυνης Δήλωσης και ότι δίνεται η δυνατότητα διόρθωσης των στοιχείων της μετά την υποβολή αυτής, στο περιβάλλον του ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ.

Δικαιούχοι της παραπάνω οικονομικής ενίσχυσης – αποζημίωσης ειδικού σκοπού είναι όλοι όσοι αιτήθηκαν συμμετοχής στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 286/2-4-2020 πρόσκληση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, χωρίς να χρειάζεται να προβούν σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια

ΟΑΕΔ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ: Όσοι από τους δικαιούχους είχαν αιτηθεί τη συμμετοχή τους στην υπ’αριθμ. πρωτ. 286/2-4-2020 πρόσκληση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και τους καταβλήθηκε το ποσό των 400 ευρώ ως προκαταβολή, τους καταβάλλεται το ποσό των 200 ευρώ για την αποπληρωμή του ποσού της οικονομικής ενίσχυσης αποζημίωσης ειδικού σκοπού των 600 ευρώ.

ΟΑΕΔ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ – Στις περιπτώσεις αυτές δεν χρειάζεται να κάνει κάτι ο δικαιούχος

Τα ίδια ισχύουν και στις περιπτώσεις που είχε επιλεγεί η διαδικασία τύπου Β και το ΚΕΚ είχε αναλάβει να ολοκληρώσει την όλη διαδικασία.

Το Κ.Ε.Κ. έστελνε στη συνέχεια στο δικαιούχο email και τον ενημέρωνε πως ενεργοποιήθηκε το voucher δίνοντας συνάμα κωδικούς για την τηλεκατάρτιση.

Και σ αυτή την περίπτωση ο δικαιούχος δεν θα χρειαστεί να προβεί σε καμία άλλη ενέργεια.

ΟΑΕΔ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ: Όσοι δικαιούχοι της οικονομικής ενίσχυσης – αποζημίωσης ειδικού σκοπού δεν είχαν λάβει μέρος στην πρόσκληση τηλεκατάρτισης, δύνανται μέχρι τις 08.05.2020 να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση στο περιβάλλον του ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ.

Για τους επιστήμονες που είχαν υποβάλει αίτηση με τη διαδικασία τύπου Α στην ειδική πλατφόρμα του ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ και είχαν ολοκληρώσει στη συνέχεια τη διαδικασία μέσω ΚΕΚ της επιλογής τους (σ.σ. το Κ.Ε.Κ. εν συνεχεία μέσω της αποστολής σχετικού email ενημέρωσε τον δικαιούχο πως ενεργοποιήθηκε το voucher δίνοντας συνάμα κωδικούς για την τηλεκατάρτιση) η αίτηση θεωρείται υποβληθείσα.

Πότε πληρώνεται το επίδομα ενοικίου ΚΕΑ- ΟΠΕΚΑ επίδομα παιδιού α21.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.