ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ : Οι αιτήσεις υποβάλλονται έως τις 27 Μαΐου 2020. Δείτε αναλυτικά, για τις ειδικότητες, προσόντα και δικαιολογητικά.

Την πρόσληψη έξι υπαλλήλων προωθεί ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 4μηνη σύμβαση εργασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις πρέπει να πληρούν τις τυπικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις που θέτει η προκήρυξη, ξεχωριστά για κάθε ειδικότητα.

Οι ειδικότητες που ζητούνται

ΔΕ Οδηγοί (Γ’ κατηγορίας) με ψηφιακό ταχογράφο (3 θέσεις)
ΥΕ Εργάτες Πυρασφάλειας – Καθαριότητας (3 θέσεις)

ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η 4Κ/2020 προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 2.909 μόνιμες θέσεις Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στους δήμους της χώρας για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr), ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄).

ΟΑΕΔ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ: Νέα παράταση για το επίδομα ανεργίας του ΟΑΕΔ. η κάλυψη των εργοδοτικών και ασφαλιστικών εισφορών των εργαζόμενων, εποχικής και μερικής απασχόλησης, θα γίνεται αποκλειστικά από το κράτος.

Παράλληλα, το υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε τη χορήγηση επιδόματος ανεργίας στους απασχολούμενους εποχικής εργασίας, οι οποίοι δεν θα προσληφθούν την τρέχουσα τουριστική περίοδο.

Το συγκεκριμένο επίδομα θα αφορά το διάστημα Ιουνίου–Σεπτεμβρίου 2020, με τους δικαιούχους να αριθμούν σε 120.000 άτομα.

Μάλιστα, τα ελάχιστα απαιτούμενα ημερομίσθια για τη λήψη του εποχικού επιδόματος μειώνονται από 100 σε 50.

Τέλος, η κάλυψη των εργοδοτικών και ασφαλιστικών εισφορών των εργαζόμενων, εποχικής και μερικής απασχόλησης, θα γίνεται αποκλειστικά από το κράτος.

Το υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε σειρά δράσεων για τη στήριξη των ανέργων. Παρατείνεται το επίδομα ανεργίας, αυξάνονται οι δικαιούχοι του εποχικού επιδόματος.

Την επέκταση όσων επιδομάτων ανεργίας λήγουν τον Μάιο, ανακοίνωσε η κυβέρνηση, στο πλαίσιο των νέων μέτρων στήριξης της αγοράς εργασίας.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.