Επίσκεψη πραγματοποίησαν οι Πρωτοσύγκελλοι των Ι. Μητροπόλεων Κίτρους Πανοσ. Αρχιμ. π. Βαρνάβας Λεοντιάδης και Εδέσσης Πανοσ. Αρχιμ. π. Στέφανος Δέβρελης στην Ι. Μητρόπολή μας και στον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Διονύσιο το Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2022.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως αρχικά προσήλθαν στο Επισκοπείο όπου συζήτησαν με τον Σεβασμιώτατο και τους συνοδούς του ιερείς και ακολούθως τέλεσαν νεκρώσιμο Τρισάγιο επί του τάφου της αοιδίμου Ασπασίας Μαντάλου, μητρός του σεπτού Ποιμενάρχου μας στο Κοιμητήριο Κορίνθου. Το μεσημέρι παρακάθισαν σε γεύμα στο Επισκοπείο και αμέσως μετά μετέβησαν στο Κοιμητήριο Βέλου όπου ο σεπτός Ποιμενάρχης μας τέλεσε νεκρώσιμο Τρισάγιο στον τάφο των γονέων, αδελφών και του Ιερέα παππού του πρώην Μητροπολίτη Κίτρους κ. Αγαθονίκου Φατούρου υπέρ αναπαύσεως των ψυχών τους.

Ακολούθως ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος και οι άγιοι Πρωτοσύγκελλοι μετέβησαν από κοινού στην Καλαμάτα προκειμένου να παρευρεθούν στον Πολυαρχιερατικό Εσπερινό των ονομαστηρίων του Σεβ. Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.