Η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης (ΟΑΚ), με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, όπως έχει οριστεί η 2η ημέρα του Απρίλη και έχει καθιερωθεί από τη Διεθνή Οργάνωση Βιβλίων για τη Νεότητα (IBBY) το 1966, διοργανώνει Διαδικτυακή Επιστημονική Ημερίδα, με τίτλο: «Πώς να μιλήσουμε για την πίστη στα παιδιά μέσα από το παιδικό βιβλίο».

Η διαδικτυακή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Απριλίου 2022 και ώρα 18:30, με ομιλητές την κα Αθηνά Ντάσιου Γιάννου, Θεολόγο – Συγγραφέα – Εκδότρια, η οποία θα μιλήσει για την πορεία του Χριστιανικού Παιδιού Βιβλίου, τα μηνύματα και τις προοπτικές, την κα Μαρία Κοκκίνου, Συγγραφέα – Εκδότρια, με θέμα ομιλίας «Γράφοντας ένα βιβλίο για παιδιά: μπορούμε αλήθεια να ακούσουμε τα παιδιά μας;» και την κα Πέγκυ Φούρκα, Συγγραφέα – Εικονογράφο – Αγιογράφο, η οποία θα αναλύσει τη σημασία της εικόνας στο ορθόδοξο χριστιανικό παιδικό βιβλίο.

Τον συντονισμό θα έχει ο Ιωάννης Μουντογιαννάκης, Βιβλιοθηκονόμος, Επιστημονικός Συνεργάτης της ΟΑΚ, ενώ τους συμμετέχοντες θα καλωσορίσει ο Δρ Κωνσταντίνος Β Ζορμπάς, Γενικός Διευθυντής της ΟΑΚ.

Η παραπάνω διαδικτυακή συνάντηση θα μεταδοθεί από το κανάλι του Ιδρύματος στο YouTube. Το μόνο που απαιτείται είναι η σύνδεση μέσω του συνδέσμου: https://bit.ly/2J7COjq, επιλέγοντας τη συγκεκριμένη εκδήλωση, που θα έχει τη σήμανση “LIVE” (Ζωντανή Μετάδοση).

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.