Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Πνεύματος Γαλανάδου Νάξου μετέβη την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος 13-6-2022 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Καλλίνικος, όπου χοροστάτησε στον Όρθρο, ευλόγησε τους προσφερθέντες άρτους, προέστη της Θείας Λειτουργίας και κήρυξε τον θείο λόγο.

Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο Πρωτοσυγκελλεύων της Ιεράς Μητροπόλεως, Αρχιμ. Δωρόθεος Βενετσανόπουλος, ο Εφημέριος Γλινάδου, Σταυροφόρος-Οικονόμος Νικόλαος Βασιλάκης, ο Εφημέριος του Ιερού Ναού, Πρεσβ. Δημοσθένης Φίλιππας και ο Διάκονος Νεκτάριος Σκουλάτος.

Προ του «Δι’ ευχών» ο Σεβασμιώτατος προέβη στην Χειροθεσία εις Αναγνώστη-Ιεροψάλτη του κ. Γαβριήλ Δρύλλη, ο οποίος διακονεί στο Ιερό Αναλόγιο του ως άνω Ιερού Ναού. Ακολούθως ο Σεβασμιώτατος απένειμε το οφφίκιο του Οικονόμου στον Εφημέριο της Ενορίας, Πρεσβ. Δημοσθένη Φίλιππα. Εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος. Στις Ιερές Ακολουθίες συμμετείχαν πιστοί, οι οποίοι είχαν προσέλθει και από άλλα μέρη της Νάξου, Αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και ο Πρόεδρος της Μείζονος Αντιπολιτεύσεως του Δήμου Νάξου.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.