Εικόνες από τους βανδαλισμούς οπαδών στην πλατεία Ελευθερίας δημοσίευσε ο Δήμος Λευκωσίας.

Σε ανακοίνωση αναφέρει: «Εκφράζουμε την απαρέσκεια μας για τις καταστροφές στο έργο της Πλατείας Ελευθερίας από οπαδούς της Ομόνοιας.

Εκφράζουμε επίσης απορία για την μη επαρκή αστυνόμευση της περιοχής, δεδομένης μάλιστα της ενημέρωσης που είχε η αστυνομία και της μεγάλης διάρκειας των πανηγυρισμών των οπαδών.

Η Πλατείας Ελευθερίας, ένα έργο που μόλις ολοκληρώθηκε, αγκαλιάστηκε από τους πολίτες της Λευκωσίας ως χώρος περίπατου και χαλάρωσης.

Με την πρώτη ευκαιρία, μερίδα συμπολιτών μας δεν σεβάστηκε και προχώρησε σε ζημιές αυτής της δημόσιας περιουσίας, η αποκατάσταση των οποίων θα στοιχίσει στο Δήμο και κατ’ επέκταση στους πολίτες αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Μας χαροποιεί και εμάς όταν αθλητικά σωματεία της Λευκωσίας διακρίνονται αλλά δεν αντιλαμβανόμαστε γιατί η διάκριση και η επιτυχία πρέπει να συνοδεύονται με καταστροφή περιουσίας της πόλης μας.

Είμαστε όλοι Λευκωσιάτες που αγαπούν την πόλη τους. Η πρώτη όμως έμπρακτη ένδειξη αυτής της αγάπης είναι ο σεβασμός. Οι χθεσινοί βανδαλισμοί κάθε άλλο παρά σεβασμό καταδεικνύουν».

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.