Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας είχε συναντήσεις με την τοπική ορθόδοξη εκκλησία και τους τοπικούς φορείς, κατά την πρώτη ημέρα επίσκεψης στα σύνορα Ουκρανίας -Πολωνίας, σήμερα Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Πανιερώτατος επιθεώρησε τις δομές και κατέγραψε τα προβλήματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.

Σε δηλώσεις του στο «Πρωινό» δρομολόγιο, ο Πανιερωτάτος μίλησε για τις μέχρι τώρα κινήσεις του. Μετά την συνάντηση που είχε με τον Πρέσβη της Κύπρου, στην Βαρσοβία όπου τον ενημέρωσε για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει, ο Πανιερωτάτος μαζί με την αποστολή, συναντήθηκε και με τους Μητροπολίτες οι οποίοι ασχολούνται με την εκεί ανθρωπιστική στήριξη. Όπως ανέφερε ο ίδιος εδώ και δεκαπέντε ημέρες συνεργάζεται μαζί τους, για το θέμα της διανομής και της στήριξης των προσφύγων.

«Έγινε μια διαιτητική συνάντησή και οργάνωση, όπου είδαμε τα προγράμματα και τους σταθμούς οι οποίοι χρειάζονται ενίσχυση. Έχω μεταφέρει οικονομική βοήθεια από την Κύπρο, όποτε θα αγοραστούν τα αναγκαία από την Πολωνία».

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.