ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Ιστορίες και θαύματα που συγκλονίζουν καθημερινά από την Εκκλησία του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου Κερατέας. Προσέρχονται καθημερινά από κάθε γωνιά της Ελλάδος.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Ιερός Ναός του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE:

Με τα γόνατα έφτασε η κυρία Ανδριάννα στην Εκκλησία του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου στην Κερατέα Αττικής.

Συνέχεια ευχαριστεί τον Άγιο για το θαύμα του. Είχε προβλήματα και έπινε από το θαυματουργό λαδάκι του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου ενώ μπόρεσε να περπατήσει και θεραπέυθηκε με θαυμαστό τρόπο από τους πόνους και την σκλήρυνση κατά πλάκας.

Η Παναγία μας εμφανίζεται εδώ στην Εκκλησία μας και μια φορά εμφανίστηκε μαζί με τον Αρχάγγελο ΜΙχαήλ.

Απόστολος Ιούδας ο Θαδδαίος

Ο Απόστολος Ιούδας ο Θαδδαίος, δεν έχει καμία σχέση με τον Ιούδα τον Ισκαριώτη που πρόδωσε τον Θεάνθρωπο. Ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος ήταν Εβραίος από την Έδεσσα και πολύ μορφωμένος στις θείες Γραφές, είχε ανεβεί στην Ιερουσαλήμ για προσκύνημα την εποχή του Ιωάννου του Βαπτιστού. Όταν άκουσε το κήρυγμα του και είδε την αγγελική του ζωή, τόσο πολύ εντυπωσιάστηκε, ώστε επεδίωξε και βαπτίστηκε απ’ αυτόν.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE στο instagram

Μετά όμως, όταν άκουσε τη διδασκαλία και είδε τα θαύματα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, τον ακολούθησε μέχρι το σωτήριο Πάθος. Μετά την Ανάληψη του Κυρίου, επέστρεψε στην πατρίδα του Έδεσσα. Εκεί καθάρισε από τη λέπρα τον τοπάρχη Αύγαρο και κατόπιν τον βάπτισε χριστιανό.

Η συνέχεια στο άρθρο Προσευχή στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (3 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.